- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 4 жовтня 2014 р.

Юрій Береза хоче стати Міністром Оборони


Комбат полку «Дніпро» Юрій Береза розповів волинянам про свій намір стати міністром оборони, а також про реформи, які він запровадить в оборонній галузі у випадку, якщо таки стане міністром,- повідомляє інтернет-видання «БУГ».


Про це стало відомо 29 вересня під час зустрічі з жителями міст Нововолинськ та Володимир-Волинський.

Комбат має чіткий план створення боєздатної армії – обіцяє створити національну армію за термін до 6 місяців. Також необхідно створити національну міліцію і резервну армію, – вважає Юрій Береза. Воювати мають дійсно ідейні люди, справжні патріоти, іншого можна навчити. Таким чином, відпаде питання загальної мобілізації.

«Двадцять три роки у нас немає армії. Маючи сильну національну армію, ми зможемо швидко владнати конфлікти на сході України. Пора вже зрозуміти, що ніхто крім нас не прийде нас захищати. Усі підприємства військово–промислового комплексу мають працювати в три зміни. Також достатньо буде одного генерала – начальника Генерального штабу, а не 260 генералів, як зараз», – заявив Юрій Береза.



Немає коментарів:

Дописати коментар