- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 18 серпня 2014 р.

ДНР-2? У Коломойського хочуть, щоб почули Дніпропетровськ. Нові подробиці викрадення свободівця Сергія Рудика


ДНР-2? (Дніпопетровська народна республіка)...
З'ясувалась доля викраденого напередодні голови Державної агенції земельних ресурсів Сергія Рудика.


На даний момент він вже в Києві, вже й встиг відвідати у госпіталі пораненого побратима Олександра Марченка. Деталі вчорашніх подій стали відомі тільки зараз, адже понад добу від Сергія не було відомостей, тому єдиним джерелом інформації про нього були повідомлення заступників Коломойського. Неозброєним оком було видно, що такі повідомлення м'яко кажучи неадекватні.

1. Serhiy Rudyk не мав на меті представляти нового голову обласного управління земресурсів. Голова держземагенції об'їжджав країну з плановими робочими візитами щодо громадського обговорення законопроекту про заборону продажу земель с/г призначення, про збір інформації і заяв від учасників АТО для виділення їм і їх сім'ям земельних ділянок. А також привіз до Дніпропетровська близько 1 млн. грн. пораненим військовим, які його відомство зібрало відмовившись від 1-но денної зарплатні, та необхідні медикаменти. І найголовніше, Сергій Рудик привіз для місцевої церкви Київського патріархату акт, який передає у власність катедральному собору землю.

2. В ніяку зону АТО ніхто його не відправляв. Насправді його викрали і незаконно утримували. Більше того, його утримували в підвалі! ОДА!! ( з мішком на голові!) Крім цього змушували його підписати призначення на посаду голови обласної держземагенції вигідної адміністрації людини. Це — серйозний кримінал.

3. Все це цинічне інформаційне шоу очевидно робилося для того, щоб змусити призначити потрібну місцевій адміністрації людину. Тяжко собі навіть уявити, як на Дніпропетровщині проходитимуть найближчі вибори. Викрадатимуть і утримуватимуть голів комісій?

Що стосується демонізованого речниками ДОДА Вадима Чувпила.

1. 29 річний спеціаліст ніколи не був членом ПР. На відміну, очевидно, від багатьох інших працівників Дніпропетровської облдержадміністрації. Найцікавіше, голова громадської організації Штефан Владислав Олександрович, який звинувачував Чувпила в корупції — діючий депутат однієї з райрад Кривого Рогу від Партії регіонів!! Вчора 1+1 показав сюжет де до Філатова звертається саме Штефан!!

2. Має 3 вищі освіти: історичну, управлінську і спеціалізовану землевпорядницьку. Працював на минулому місці роботи головним спеціалістом пройшовши відповідний адміністративний конкурс. Тому говорити, що це людина Вілкула чи Ахметова — безглуздо. Чувпило не був на «політичній посаді», призначення на яку санкціонується головою облдержадміністрації. Така собі «робоча конячка». Сумніваюся, що хто небуть із замів голови ДОДА є більш освіченим спеціалістом.

3. На даний момент Чувпило є лише заступником голови обласної держземагенції.

4. Звинувачення у корупції висмоктані з пальця. До цього часу немає не те що жодної кримінальної справи, але й ніхто навіть підозри не висловлював. А якщо в держслужбовців ДОДА є такі докази, то треба в прокуратуру подавати, а не смердіти в інформаційному просторі.

P.S. Заступник голови ДОДА на своїй сторінці у Фейсбук пише:
«у нас срывает крышу...Это не пиар. Это крик души. Не трогайте нас.
Услышьте Днепропетровск, безумцы.»

Вони взагалі там адекватні? Що вони там курять чи нюхають? Дехто уже просив «услышать Донецк»... Гадаю не тільки правоохоронні органи, але й Президент, як гарант Конституції і додержання прав і свобод людини, мусить відреагувати на безпрецедентний факт чиновницького свавілля. Безсумніву усіх причетних потрібно звільнити на час проведення слідства. Винні повинні бути покарані з усією суворістю закону. Інакше безчинства мєнтів та тітушок в Києві минулої зими, на найближчих виборах здадуться квіточками.

Олександр Аронець


Немає коментарів:

Дописати коментар