- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 2 листопада 2016 р.

У Філатова розіграли 22 мільйона на укріплення Рибальської балки між рідними фірмами

Департамент благоустрою та інфраструктури 24 жовтня за результатами тендеру уклав угоди з ТОВ «Бустер» на виконання протизсувних робіт на суму 22,00 млн грн. Про це пише «БюроUA».


Документацію конкурсних торгів заплановано провести роботи з запобігання зсуву ґрунтового масиву на правому схилі Рибальської балки, у районі аварійних будинків №10 по вул. Гавриленка та №90 по вул. Нахімова в Дніпрі.  Обидва будинки нежилі, люди з них були виселені ще в 1996 році.
Участь в тендері взяли три фірми. ТОВ «Фірма «Орель» планувала виконати роботи на 2,7 млн грн дешевше, ніж переможець торгів. Але її пропозиції була відхилена через відсутність копії паспорта уповноваженої особи, підпис якої стоїть на поданих документах. Фірм аж подала копію паспорта тільки довіреної особи.
Тому, єдиним конкурентом переможця було ТОВ «ТБМ-Строймонтаж», пропозиція якого була дорожчою.
Засновником ТОВ «Бустер» є Наталія Товпік.
Вона також є співзасновницею ТОВ «ТБМ-Днепр будівництво та демонтаж». Директором цієї фірми є Олег Сосик.
Сосик також очолює конкурента «Бустера» на торгах – ТБМ «Строймонтаж».



Немає коментарів:

Дописати коментар