- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 15 листопада 2015 р.

Дніпропетровськ: Другий тур фейкових виборів


В Дніпропетровську продовжується друга частина вистави, під назвою «Другий тур виборів міського голови». Вже зараз зрозуміло, що у другому турі фейкових виборів приймуть участь не більше 20% виборців. Чому ці вибори фейкові?


Відповідно до статті 7. Конституції України кожному громадянину України гарантується місцеве самоврядування.
Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статус депутата місцевої ради визначається Конституцією та законами України. Згідно статті 2. (цього закону) депутат місцевої ради – представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу. Депутат місцевої ради як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу зобов’язаний виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади та її частини – виборців свого виборчого округу, виконувати їх доручення в межах своїх повноважень, наданих законом, брати активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.
Відповідно до статті 10. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ради – представницькі органи місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади. А згідно статті 12. (цього закону), міський голова є головною посадовою особою територіальної громади міста.
Відповідно до статті 6., даного закону, первинним суб’єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є територіальна громада села, селища, міста.
Відповідно до статті 16., зазначеного закону, органи місцевого самоврядування є юридичними особами. Тобто, без юридичного статусу адміністративно-територіальних одиниць, якими є територіальні громади, будь-які місцеві вибори – НЕЛЕГІТИМНІ. Той, хто продукує інші інтерпретації зазначеної теми, або дегенерат, або відвертий ворог України.
Давайте дотримуватись і виконувати Конституцію і Закони України!
Вимагаймо юридичного оформлення всього національного багатства на кожного громадянина (акціонера) України!
Геть ставлеників олігархату!

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Ось такі «презенти» заполонили поштові скриньки нашого під’їзду у «день тиші»

Кволе голосування на дільниці…











… де я – громадянин України, проголосував ПРАВИЛЬНО!


Еххх! Останній раз скористався свободівським посвідченням журналіста)))


Немає коментарів:

Дописати коментар