- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 10 листопада 2015 р.

„Свобода” Дніпра підтримує Вілкула?

Минулої п'ятниці представники громадських організацій і об’єднань волонтерського руху Дніпропетровська зібралися, щоб визначитися стосовно спільної підтримки єдиного кандидата на посаду міського голови під час голосування у другому турі, який відбудеться в неділю, 15 листопада 2015 року. На зборах були присутні шановні та відомі в нашому місті громадські діячі – Сергій Карниза, Надія Таршин, член ГО „Патріотичне об’єднання "Оріяна" Світлана, рятівник Василь, з об’єднання "Самопоміч" Василь Васильович та багато інших. На зборах було прийнято  рішення про підтримку єдиного кандидата Бориса Філатова.

Після узгодження всіх питань, склали звернення до мешканців міста на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил, але тут сталося щось незрозуміле. Слово взяв член дніпропетровського осередку Всеукраїнського обєднання "Свобода" Дмитро Барлюта. Він різко розкритикував позицію присутніх стосовно їх вибору. Дмитро помітно нервував, а потім швидко залишив приміщення зборів. Присутні були розгублені. Кого ж з кандидатів підтримує  партія "СВОБОДА", яку на цій нараді представляв Дмитро Барлюта??? Начебто бійці батальйону "КАРПАТСЬКА СІЧ", яких підтримує ВО "СВОБОДА", воюють на боці української держави, а апонент Філатова Вілкул – допомагає сепаратистам. На чиєму ж боці ВО "СВОБОДА" в Дніпропетровську??? Це позиція окремої людини пана Дмитра Барлюти, чи це позиція всього осередку політичної партії?
В понеділок 9 листопада знову збиралися волонтери різних громадських організацій Дніпропетровська. Цього разу було значно більше учасників і всі погодилися підтримати Бориса Філатова, як єдиного кандидата від демократичних сил, з урахуванням того, що й до нього у громадськості дуже багато відвертих, наболілих питань.



Немає коментарів:

Дописати коментар