- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 3 жовтня 2013 р.

Заява ініціатора ходи "Донбас вставай з колін"


 Я , Сергій Коваленко - ініціятор ходи "Донбас вставай з колін" офіційно заявляю. На 3 жовтня 2013 року в продовженні ходи "Донбас вставай з колін" , яка пройде з Луганська , через Донецьку ,Харківську , Дніпропетровську область на Київ зголосилося прийняти участь 25-27 активістів , представники Луганської , Донецької , Харківської , Сумської та Київської областей. Це громадяни , які не один рік займають активну позицію в політичному житті країни.


 Ми робимо ходу для того щоб змінитися самим , та перетворити Україну на сильну , та справедливу країну з єдиною мовою , та єдиною реформованою церквою ,країну позаблокову , з християнською моралью в суспільстві , з сильною армією , з незалежною від імпорта економікою, з міцним середнім класом.
 Ми не віримо в євроінтеграційні ініціятиви керманичів України , як не вірили в чесні вибори до Верховної ради України , які були сфальшовані від Луганська до Львова і Я особисто закликав бойкотувати їх. З 2011 року Я говорю про те , що всі політичні партії в Україні належать олігархам , як і футбольні клубі , через які вони скоробогатьки легімітизували свої злочинні капітали , та через ФІФА отримали індульгенцію , та впливають на бездумну частину громади "електорат" - Суркіси ,Коломойський , Ахметов , Фірташ , Курченко та на небагато кращий позафутбольний Порошенко . Доречи Я перший запропонував в березні 2011 року громаді відмовитися від Євро - 2012 .
 Втратили можливість створити незалежну громадську партію в 2010 році під час майдану підприємців , але мене нажаль не почули невдахи лідери і програли.
 Слабка , неспроможна на які небуть дії парламентська опозиція , спекулюючи на Українській ідеї руйнує найголовніше - віру Українців в майбутнє , та майбутнє наших дітей. Псевдо-інтеграційний шлях України не взмозі замінити виборів депутатів та мера Київа , та звільнення Тимошенко , а перевибори по п'яти округах тільки будуть відволікати суспільство від соціяльних проблем , як чергова телевізійна мильна бульбашка.
 Саме Ми своєю ходою взмозі повернути законність в Україні , та провести вибори в Києві , чи звільнити всіх політв'язнів , в тому числі - після справедливого розгляду справи судом писяжних і колишніх чиновників першого ешелону влади в Україні .
 Я закликаю Вас прийняти участь в ході "Донбас вставай з колін " чи надати посильну матеріальну допомогу - на продовження ходи було зібрано тільки 370 гривен , та один спальник , це занадто мало для початку акції. Ми готові вийти навіть в дощі чи сніг , всі активісти морально та фізично загартовані люди .Після мітингу в Первомайську , Я відмовився від матеріальної допомоги поліичних опонентів , які намагалися використати громадський порив , в суто політичних цілях. Ефективність своє діяльності Я з однодумцями показав захистивши від закриття Україномовні школи в Лисичанську , та Красному Лучи , допомогли отримати борг по зарплатні у розмірі 2.5 млн. гривен робітникам Лисичанської ТЕЦ - в 2011 році , та гірникам копальні "Інтер-Інвест вугілля " 7 мільйонів в 2013 році , разом з громадою Власівки знищили контрабандну трубу в 2013 році , захист школи в Веселій Тарасівці від забудови АЗС , а Молодогвардійців від розробки терикону в 2012 році , та багато інших справ.
 Ми приречені на те щоб прийти до влади , але чи не буде це після запровадження владою тактики " випаленої землі" !?
 Пам'ятайте - сьогодення , минуле , майбутнє в твоїх руках.
 3 жовтня 2013 року ініціятор ходи "Донбас вставай з колін"

 Сергій Коваленко


Немає коментарів:

Дописати коментар