- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 25 січня 2016 р.

Фракція «УКРОПу» Дніпрооблради виступила на підтримку Корбана (фото документу)

Фракція політичної партії «Укроп» в Дніпропетровській обласній раді виступила на підтримку Геннадія Корбана та звернулась до Політради партії з відповідним зверненням, яке підписали 22 депутата фракції.


Відповідна інформація розміщена на сторінці у Фейсбук представника фракції Оксани Томчук.
«Щойно закінчилось засідання фракції ПП "Укроп" в Дніпропетровській областній Раді.
За наслідками обговорення ситуації, щодо звільнення Геннадія Корбана з посади голови Політради ПП "Укроп" фракцією одностайно прийняте звернення до Політради з підтримкою Геннадія.

...
І ще раз нагадую.
Партія-це люди. 
А люди знають, де правда» - зазначено у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар