- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 15 січня 2016 р.

Микола Заремба: Пам’ятка українця

1. Скрізь і завжди пам’ятай, що ти українець!
2. Українці є нащадками славної історії давніх трипільців, аріїв, скитів, звитяжних воїнів Святослава Хороброго, Богдана Хмельницького,
Січових стрільців, вояків армії УНР, незламних повстанців УПА.
Пам’ятай про це!

3. Будь гордий тим, що твоя Батьківщина Україна – колиска цивілізації білої людини!
4. Пам’ятай про те, що твої предки постійно виборювали у важких змаганнях право бути вільними і незалежними. 
5. Тільки вільна людина може в повній мірі реалізувати своє право на повноцінне життя.
6. Україна завжди приваблювала загарбників своїми природними багатствами,
розташуванням, а найбільше своєю величною і давньою історією.
7. В XXI cт. людство буде втягнуте в боротьбу за життєвий простір і природні ресурси, ця боротьба буде вестися і вже ведеться підступними методами, які зневажають людину , як земне втілення Вищого Розуму.
8. Україна втратила в XX ст. більше 50 млн. людських життів, а за 15 років XXI ст. ми втратили вже 7 млн. чоловік. Здавалося б в мирний час.
9. Українець! Запам’ятай основні методи і засоби, якими нас знищують:
а) штучно створена ситуація з безробіттям, через яку люди масово виїжджають за кордон;
б) пияцтво, наркоманія, ненормативна лексика і розпуста підростаючого покоління;
в) дебілізація населення через ЗМІ: радіо, телебачення , преса;
г) повний параліч медичного обслуговування для більшості населення, ввезення в Україну
підробних та неякісних ліків;
д) виготовлення в Україні та ввезення з-за кордону неякісних продуктів харчування, які
шкідливо впливають на наше з вами здоров’я.
10. Причини, які сприяють духовному та фізичному нищенню українців:
а) при переважаючій кількості населення( українців проживає в Україні - 78%) ми не згуртовані, тому не маємо потужної об’єднаної української нації;
б) брак національної еліти; 
в) ми живемо за нав’язаними нам стереотипами в повсякденному житті: духовна сфера, політика, оточуюче середовище.
11. Українцю! Запам’ятай! Найбільше, чого бояться наші вороги – це нашого Єднання! Бо разом ми непереможні! Об’єднана нація здатна творити дива на Богом даній українській землі.
12. Українець! Куди б ти не поїхав поза межі рідної землі, ти скрізь будеш чужим, бо тільки на батьківській землі ти можеш вповні проявити свої здібності. Тільки рідна земля дасть тобі все, якщо ти будеш віддавати всі свої сили на благо її процвітання.
13. Найбільшим твоїм багатством є рідна українська мова! В ній закладена пам’ять тисячоліть, духовна велич і краса! Українцю! Пам’ятай про це завжди!
14. Кожного дня виховуй в собі почуття самоповаги і гордості, силу Духа і Волі, будь прикладом для оточуючих в повсякденному житті.
15. Шануй і пам’ятай Славу і Велич своїх предків, будь гідним продовжувачем їхніх великих справ, ніколи не зраджуй їхнього Заповіту – побудови Української Соборної Самостійної Держави!



Немає коментарів:

Дописати коментар