- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 18 серпня 2015 р.

ПРО «ЭЙФЕЛЕВУ БАШНЮ», ФРАНЦУЗСКУЮ КАРУСЕЛЬ и 15 МИЛЛИОНОВ – ДНЕПР РУЛИТ

Борька продолжает мелко гадить. Он повергает в шок даже часть своих сторонников, уверовавших, что Боря - истинный «гасконец» с присущим достоинством и благородством.
Боря, больше года власть в городе принадлежит вашей «бригаде». Тебе ли это не знать.


Более двух лет назад Вилкул оставил городу на 70% сделанный переход вместе с реконструированным проспектом Правды. Да и еще сотни объектов, сделанных командой Вилкула. А вы за почти два года, обещая Украине новую жизнь, оказались не в состоянии достроить один несчастный надземный переход! Если следовать твоей логике Боря, то Вилкулу надо забрать и реконструированный роддом, и ледовый стадион, набережную на Солнечном и заодно магистральные дороги от Аэропорта до Коммунара. 


Лучше расскажи ка, Боря, что ты кроме биг-бордов со своей физиономией, сделал для города. Ой извини, Боря, забери свою карусель и верни городу 15 миллионов, которые вы с Корбаном благодаря «мутной» сделке не заплатили в бюджет. Так что в городе, Боря, у нас есть два символа. Первый - это недостроенный переход на Правде как символ вашей несостоятельности и импотенции. Второй - это карусель как символ вашей жадности и коррупции.



1 коментар:

  1. Андрій Бут Не сподівався від Вас. Завжди вважав Вас патріотом. Ви вже на опоблок працюєте?
    Подобається · Відповісти · Вчора о 9:44

    Любов Ферліковська ...чи неспіваєте ви пане Сергію деферамби вілкулу, про Борю та його оточення зрозуміло
    Подобається · Відповісти · 23 год

    Андрій Бут Вілкул за межою добра та зла. Краще, хіба що, Ступак. Цитувати опоблоківську проститутку Єпіфанцеву не личить Серієві, якщо він досі патріот.
    Подобається · Відповісти · 16 год

    Сергій Філіпенко ПРОКОМЕНТУЮ:
    Пане Андрію Бут, я - не патріот. Патріоти у нас корбани, філатови і бут. Я – Nаціоналіст-правоцентрист! А іще, я агент Моссаду, ЦРУ, ФСБ, поплічник Усами, Саддама і Каддафі, а також внучатий племінник короля Норвегії Гаральда V (династії Глюксбургів). Я – перший, хто побував у космосі. Всі Хрестові походи, інквізиція, чума в середньовічній Європі, відкриття Америки, дві Світові війни, бомбардування Хіросими та Нагасакі, ліквідація Кеннеді, розвал Совєцького Союзу та знищення економіки Греції, зізнаюсь – моїх рук справа. Але вілкулов, ступаков, проституток єпіфанцевих породили Ви – нікчемні «громадські діячі зі стажем». Це Ви, в своїх постах на ФБ, розповідаєте. яку чергову мразь будете підтримувати на чергових виборах. Це Ви, від виборів до виборів, голосуєте за нове «найменше зло». Це Ви, з відсутністю у вас принципової послідовності, продали Україну дегенератам і плазуєте перед ними в намаганнях позасєдать, домовитись, порєшать. Не з Вашим складом розумових здібностей, пане Андрію, давати оцінку моїм діям. Краще розкажіть, скільки корбан і філатов, з вкрадених у громади коштів, заплатили Вам, за відбілювання їх і обсирання мене. Для Вас, цей матеріал - дифірамби вілкулу, для мене – СВІДЧЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН. В своїй заяві до прокуратури, я обов’язково згадаю і про Вас, пане Андрію, як про співучасника злочину, відмивайтесь. І запам’ятайте раз і назавжди, для мене вся ця купа політиканів і громадських діячів-підлабузників, має один кольор і запах - ЛАЙНА!
    Пропоную цікавий матеріал про МЕРЗЕННИХ ДЕГЕНЕРАТІВ: http://bagnetnacii.blogspot.com/2015/08/blog-post_18.html

    МЕРЗЕННІ ДЕГЕНЕРАТИ – ПОЗИТИВНИЙ ФАКТОР ДЕГРАДАЦІЇ І...
    BAGNETNACII.BLOGSPOT.COM

    ВідповістиВидалити