- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 27 січня 2015 р.

НЕВІДОМІ В КАМУФЛЯЖІ ТА БАЛАКЛАВАХ ЗІРВАЛИ ЗАСІДАННЯ СУДУ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ (відео)

Сьогоднішнє засідання в Апеляційному суді Дніпропетровської області, по справі стягнення з громади міста Дніпропетровська на користь кіпрської компанії Хогворд Менеджмент Лімітед 78 мільйонів гривень за рішенням судді Бабушкінського районного суду Бібіка М. М., було зірвано невідомими.


На початку засідання суду, свою незгоду і підозри щодо підробного доручення з підозрілими печатками нового представника вищезазначеної компанії, висловила… попередній представник (представниця) цієї ж компанії. Після відхилення судом цих доводів представниця з свого мобільного зробила відповідний сигнал і до судової зали спробували увірватися з півтора десятки молодиків спортивної статури в камуфляжному одязі та з прихованими під балаклавами обличчями. Суд змушений був припинити засідання і перенести його на 17 лютого.

Цікаве спостереження: буквально вчора, уряд запровадив надзвичайний стан в двох областях країни, а на всій іншій території України - режим підвищеної готовності. Ідентифікація трьох десятків активістів, при потраплянні на режимний об’єкт (у будівлю Апеляційного суду), відрізнялася прискіпливим ідентифікаційним процесом з переписом персональних посвідчень і фейс-контролем. В той же момент, півтора десятки «закамуфльованих» безперешкодно проскочили повз міліцію та рамку металошукача без будь-якого догляду та іще хвилин двадцять до, і хвилин тридцять під час засідання вешталися по будівлі напружуючи і без того напружену ситуацію. А, якщо б вони були озброєні? А, якщо би у них була  вибухівка?  А, пане генерале Глуховеря? Чи ви хочете повтору ситуації як в Харкові чи Одесі?



Матеріал підготував: Сергій Філіпенко  























1 коментар:

  1. да мля давно уже пора этих деятелей из Днепропетровска на вилы посадить и судей и Вилкулов и прочих мудозвонов регионаловских - достали уже сил нету их терпеть, скоро бошки с плеч битами сносить станем чтоб не петляли...

    ВідповістиВидалити