- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 27 січня 2015 р.

ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДО ПОБИТТЯ «МИРНОЇ» АКЦІЇ у ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ 26.01.2014 року

Передмова:

Дніпропетровськ. 26 січня 2015 року. Минув рік після зухвалого побиття «мирної» акції протесту «тітушками» під стінами Дніпропетровської ОДА. В ПРИВАТизованому регіоні помітних зрушень у розслідуванні по цій справі за рік не відбулося.


Прокуратура і МВС у розслідуванні закривають очі на очевидні речі. Замовники та виконавці цієї провокації сьогодні «ЖИВУТЬ ПО-НОВОМУ» в статусі народних депутатів ВРУ.

З огляду на цей черговий «мєждусобойчік», питання до тих, хто залишилися скаліченими на все життя: «а, чи вартувало воно того???»…


Сергій Філіпенко

Відновимо хронологію подій. Приблизно за тиждень до подій під ОДА 26.01.2014 р. на Дніпропетровському майдані з'явилось безліч "активістів", які у дуже нахабній формі вимагали "щось робити".

Причому будь-яка аргументація була відсутня як така. За декілька днів до подій з’явились якісь невідомі "актівисти", які активно кликали штурмувати адмінбудівлі, але не знали взагалі міста, при цьому перебуваючи на Європейській площі, питали де знаходиться ЦУМ. І ось настав день Х, коли всіх кого можна було відмовити, я відмовив, і люди досі мені дякують за це.І ось на сцені з'являється, такий собі Денисенко з групою прихильників. Спровокувавши бійню під час штурму ОДА, Денисенко дивним чином зник, але події під ОДА продовжились. Результатом цього стали безліч травмованих та затриманих людей, які навіть не мали стосунку до цього штурму. Мало кому відомо, але в той день дніпропетровський "Беркут" був у Києві, замість них, влада поставила переодягнених у "Беркут" співробітників інших підрозділів міліції, не гребуючи навіть офісним "міліцейським планктоном", тобто замовникам цього дійства потрібна була кров з обох боків. Завдяки цьому, смерть одного з міліціонерів, під час цих подій, так старанно замовчується і навіть заперечується. У будь-якому випадку ці події повинні бути ретельно розслідувані, і я переконаний що з часом країна буде знати "ціну" деяким героям. Зараз я можу тільки констатувати, що Удод, Колесников і Крупський досі не понесли ніякої відповідальності, Денисенко проштовхнули у народні депутати, а людей залишили зі своїми проблемами, травмами, смертю, виною. Виникає питання - навіщо це все? ОДА ніхто не взяв, а події, які розгорнулись у лютому у м. Києві поставили крапку на режимі Януковича. І ось відповідь на скрині, все це було заради того, щоб захопити рейдерским чином майдан, перехопити ініціативу, поспекулювавши на настроях людей, та зробити "впізнаним" Денисенко. А чи варта така кар'єра людських страждань? І хотів би нагадати фанатам всякого роду "професійних патріотів" , що більшість українців виходили на майдан не за гроші, не за кар'єру, а заради змін в країні, які нажаль ПОКА не відбулись. 
Автор цього допису на моїй сторінці дивним чином намагається виправдати людей, які будують власну кар'єру на людський крові та стражданнях. Уважно вчитайтеся у ці строки і просто задумайтесь - Бог йому судʼя?
Нижче подано зазначений допис у вигляді тексту:
"Tim Zheldak Ваня, я сподіваюся, ти таки доп**дишся )))
Рік пройшов, а досі декому не достає дорослості визнати, що пробігавши всю зиму і протанцювавши на морозі, ви провтикали єдиний день, коли варто було не слухати кураторів з ОДА, а рішуче вийти і стати з усим вашим містом.
Ваня, ви - лузери, і не тому, що хтось когось кудись не туди одвів, а тому що ловите політичну кон'юнктуру у владних кабінетах, не відчуваючи ні грама настроїв НАРОДУ, який і є влада.
26 січня до ОДА прийшло 10 тисяч, з яких половина ніколи не чула прізвища Денисенко але ваших вони не знають і досі..."


Хронологія в матеріалах «СІЧЕСЛАВ інфо» для тих, хто імітує розслідування:





А, ОСЬ ФАКТАЖ САМОВІДБІЛЮВАННЯ (фільмець під вибори))):

Немає коментарів:

Дописати коментар