- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 19 жовтня 2014 р.

ОБ’ЄДНУВАТИСЬ? З КИМ? НАВІЩО?

До виборів залишився тиждень. І мене стійко не покидає "дежавю", більш того твердо переконаний, що в існуючих умовах військової агресії, третього майдану країна не переживе. Але повернемося до наших баранів, тобто до чудових кандидатів від блоку Порошенка, які з'явилися в Дніпропетровському політикумі з приходом Ігоря Коломойського на посаду голови ОДА.

Мені до цих пір неясно, як виходить так, що надійні і перевірені часом люди з команди Коломолйського виявилися кандидатами від Блоку Порошенка ? Або вони вважають Президента членом команди Коломойського? На передвиборних рекламних щитах прямо так і пишуть - фото додається.

 Це ж стосується "прогресивного професійного патріота", об'єднувача всіх і вся і заразом борця з вічним реваншем. Зрозуміло, що людині, що змінила від 5 до 8 партій (точне число не знає навіть він сам) стрибати з ПС в Блок Порошенка справа звична, але я не розумію іншого. Як можна балотуючись від Порошенка керувати ПС, при цьому ще і передвиборчі ролики знімати майже абсолютно копіюючи ролики Євгенія Удода, того, який до цих пір керує обласною Радою. Ні, воно і зрозуміло, у друзів Романенко (при якому в міськраді було вкрадено у міста 96 об'єктів нерухомості), Удод і Денісенко, і ролики повинні бути схожі, і зачіски однакові, і навіть пристрасть до спонсорування різних фестивалів на "фестивальному причалі", схоже свербить теж в одному місці. Пан Романенко, сила, вона в різноманітності, може і зрозумієте коли-небудь, але повернемося до теми "боротьби з реваншем". 
Ось у мене одне питання: А чим же закінчилася історія з атакою 26 - го числа на ОДА? Невже провокатори і їх спільники понесли покарання? Думаю "прогресивна" громадськість давно чекає відповіді на це питання. Або Федику затикали рот і з цієї причини теж? 
Підсумовуючи : об'єднуватись довкола Президента має сенс, але з людьми пана Коломойського мені особисто не по дорозі, навіть якщо вони змінили черговий партійний проект на актуальний для Коломойського і демонструють лояльність Президентові.

Іван Маркевич


Немає коментарів:

Дописати коментар