- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 3 вересня 2014 р.

Брехня та дезінформація – годівниці для глобалістів

А точніше – отруєння свідомості, відмовки, брехня, ілюзії і хитрі махінації. Все це старе як світ. Згадайте Троянського коня.
А от сучасніший приклад: 3 квітня 1943 німецькі військові виявили в Катині поховані тіла польських офіцерів, розстріляних в 1940 році за наказом Сталіна від 5 травня 1940 року. Три слідчі комісії і фільм, відзнятий в період з 10 квітня по 3 червня 1943 року,

засвідчили цей злочин, скоєний комуністами. Англія, Америка, Франція і Радянський Союз здійснювали дезинформацію суспільства протягом десятків років, у результаті злочин, що не підлягає дії строку давності (згідно Конвенції про геноцид, прийнятої ООН у 1948 році), зазнало широкого розголосу лише наприкінці 90-х років.
Йдемо далі. Кінець травня 1944: операція Fortitude в Кенті з фальшивими вантажівками, гарматами, надувними танками, тисячами наметів і польових кухонь, метою якої було ввести ворога в оману і переконати його в тому, що союзники висадяться поблизу протоки Па-де-Кале. Вуа-ля! Гітлер ведеться на обман!
Найяскравіший приклад дезінформації – діяльність Китайської Комуністичної партії з 1 жовтня 1949 по наші дні, але особливо в період правління Мао Цзедуна: «Великий похід» 1934-35 рр.., широка кампанія під гаслом «Хай розквітнуть сотні квітів» 1956 року, «Великий стрибок» 1958 року, «Культурна революція» 1966 року з активним просуванням в маси «Червоної книжечки» Мао – криваві епізоди в історії Китаю, що звеличували раніше Великого Керманича. Вони втілювались у життя при пособництві заможних інтелектуалів європейської політмедійной касти. Сьогодні лаогаї (1447 таборів в 33 провінціях Китаю) продовжують служити вірну службу режиму, ховаючи «ухильників» і «розбійників». Нічого не змінилося в Китаї – країні, де Комуністична партія винна в смерті понад 60 млн. жертв!
У грудні 1989 року після повалення Ніколае Чаушеску, весь світ плакав ридма, побачивши «масові поховання Тімішоари». Були оприлюднені цифри: 4632 жертви. Мерзотна брехня! Насправді їх було не більше п’ятдесяти. Більше того, нам показували кадри, на яких зображений чоловік і трупи його дружини й немовляти: чоловік, що оплакує дитину, насправді не був його батьком, а сама дитина померла природним чином. Жінка на кадрах не була а ні дружиною нещасного чоловіка, ані матір’ю малюка – вона взагалі померла від цирозу печінки!
Кілька місяців по тому, 2 серпня 1990 року, армія Іраку захопила Кувейт (територія була звільнена в лютому 1991 року). 10 жовтня годувальниця Наїра заявила Американському конгресові, що бачила, як іракські солдати вривалися в пологовий будинок, діставали немовлят з колисок і били їх головами об стіну … Насправді свідок була дочкою кувейтського посла у Вашингтоні, і в її промовах не було ЖОДНОГО слова правди. Розповідь була написана в рамках кампанії з дезінформації, яка обійшлася США в 10 млн. доларів, і була проведена для подальшого військового вторгнення до Іраку.
Під час другої війни в Перській затоці брехня уряду тільки набрала обертів. 5 лютого 2003 Колін Пауелл, державний секретар США, влаштував шоу перед Радою безпеки ООН. Там було все: і «неспростовні» аргументи, засновані на «надійній і перевіреній» інформації, ба навіть свідчення «з перших вуст». Родзинкою програми стала пробірка зі спорами сибірської виразки, якою держсекретар тряс перед представниками Ради. Потім він виклав другий козир – фотографію алюмінієвої труби, яку буцімто використовують для збагачення урану, необхідного для виготовлення атомної бомби … Поважні представники Ради безпеки сиділи, роззявивши рота, але не повірили жодному сказаному слову. У підсумку Америка не набрала дев’яти голосів, необхідних для розгортання військових дій.
Виступ Коліна Пауелла – це цілковита брехня, нашвидку зібрана з підручних засобів. ВСЕ – ФАЛЬШИВКА. Усі докази на ділі виявляються зліпленими з пап’є-маше. Знамениті вантажівки, нібито обладнані під лабораторії для роботи з «бактеріологічними матеріалом» – всього лишень машини для перевезення метеорологічних зондів. «Бази хімічної зброї» виявилися звичайними заводами з переробки сміття. І нарешті, всім відомий «неспростовний документ», «обвинувальна доповідь» британської розвідки на 19 сторінках, роздана парламентарям двома днями раніше, була частково переписаний з курсової студента-американця іракського походження Ібрагіма аль-Мараші, яку він написав ще в 1991 р. Обман було розкритий 7 лютого, і Тоні Блер змушений був публічно вибачитися. Відзначимо також, що за кілька днів до свого виступу перед Радою ООН Колін Пауелл прочитав звіт Льюїса Ліббі (начальника апарату віце-президента Діка Чейні), зробив свій висновок («Це все – лайно») і зажадав, щоб Джордж Тенет – директор Центральної розвідки США – став на його бік, щоб не нести всю відповідальність наодинці. Ці негідники, що рвуться до бою, брешуть. Брешуть цинічно, усвідомлено. Брешуть, вважаючи, що мета виправдовує засоби. Після терактів 11 вересня 2001 року Пол Вулфовіц, заступник міністра оборони США, заснував шпигунську контору, в обов’язки якої входило збирати всі повідомлення інформаційних агентств і поширювати лише ті з них, які могли б змусити наївних громадян повірити в те, що Ірак має в запасах зброю масового ураження, хоча сотні інспекцій ООН доводили протилежне.
Пол Вулфовіц згодом визнав: «Тема зброї масового ураження підтримувалася тому, що була єдиною темою, щодо якої ми доходили згоди»!
Не довіряйте красномовним висловлювань і шокуючим фотографіям! БУДЬ-ЯКИМИ ФАКТАМИ можна маніпулювати, БУДЬ-ЯКІ ФАКТИ можна прикрасити і змінити до невпізнаваності… в залежності від інтересів сторін.
«Арабська весна», «Жасминова революція», демонстрації в Тунісі, Єгипті, Лівії, Ємені та Бахрейні, війна в Малі, повстання в Сирії … Тут американської пропаганді простіше виливати в народ свою брехню завдяки співпраці ЗМІ з
владою.
Згадайте вислів Поля Валері: «Брехня і легковір’я об’єднуються і породжують [суспільну] думку».
Пітер Керстенс


Немає коментарів:

Дописати коментар