- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 28 січня 2017 р.

Злоупотребляя монополией: Методы «работы» ПАО "Днепрогаз"

Стоит заметить, "бригады Днепрогаза №1,2,3" которые ходили по подьездам дома Станкова 13 разными способами пытались избежать свидетелей (полицию, представителей жильцов. активистов, СМИ) при общении с потребителями-собственниками квартир. По какой причине, догадатся не трудно - шантаж и давление на жителей с фальсификацией документов-подписей!!!!
Почему руководство ПАО Днепрогаз не позаботилось о своих работниках при выполнении работ на доме Станкова 13. Они прекасно знали, что люди живут без газа 5 месяц и обстановка критическая!!!!!
Юрий Цюпа, Андрей Немченко - депутати Криворожского горсовета: "Сьогодні ПАТ "Дніпропетровськгаз" виконував ухвалу суду, якою його зобов'язали відновити постачання природного газу по вул. Станкова,13. Аби уникнути відповідальності за невиконання ухвали суду, посадові особи використали найцинічніші методи. В результаті "режисери" з газової компанії намагалися перетворити людську драму на фарс. Але вона так і залишилася драмою…

Звичайний робочий день. Зрозуміло, що частина жителів будинку на роботі, декілька комісій під відеофіксацію дзвонять в двері. Господаря немає – регіструють недопуск, йдуть далі. Зібравши декілька записів, від'єднавши, а в деяких випадках - відрізавши газові стояки, близько другої дня збирають свій реманент та намагаються поїхати. Мешканці, які весь час простояли на морозі -8 градусів, благають: «Не їдьте, ми багатьох вже зірвали, люди їдуть з роботи», але ні рішення суду, ні благання людей не допомагають. Доведені до відчаю, люди живим щитом стають перед службовими авто ПАТ "Дніпропетровськгаз", аби трохи затримати газовиків, - хоча б дочекатися тих мешканців, що вже їдуть з роботи".


Виконання ухвали Інгулецкого суда по забеспеченню газа "НА ДУМКУ - ДІЙЇ ПАО Днепрогаз"! Методы работы с потребителями многоквртирных домов. Пятый месяц многоквртирный дом 108 квартир без газообеспечения. Смотрите, что ожидается в ближайшее время на 90 домах Ингулецкого р-н и в Кривом Роге! Депутаты Криворожского горсовета: " Обурює в цій історії те, що посадові особи сьогодні неодноразово повторювали: «Дозвольте ми встановимо вузол обліку, або хоча б коробку до нього, і ви одразу отримаєте газ».Чому тоді за відсутності господарів декількох квартир газ подавати не можна, а в тій же ситуації за умови монтажу коробки - вже й можна?

Ситуація по вул.Станкова,13 - не маленька провінційна проблема, яка стосується лише жителів цього будинку. Це пласт проблем, які лежать у площині відносин «громадянин України-монополіст», коли за бажанням однієї або групи осіб ми одномоментно можемо залишитись наодинці з бідою, коли навіть можна не виконувати Закони України.

Близько 17.30, прилюдно наплював на рішення суду, представники ПАТ "Дніпропетровськгазу" поїхали. Люди так і залишилися без газу…"


Вы внимательно читали "Акты" ПАО "Днепрогаз"? Вам работники ПАО "Днепрогаз" дали ДОСТАТОЧНО ВРЕМЕНИ для ознакомления с актом??? Вы внимательно читали то, что написано внизу мелким шрифтом - "Я отказываюсь от установки индивидуального газового счетчика"? Вы уверены что ПАО "Днепрогаз" жителям всего Кривого Рога дает на подпись одинаковые типовые акты? ( работники смотрят если пожилой человек и не видит - дают акт одного варианта... если человек читает и молодой и проявляет интерес - дают варинт другой. Как вы можете контролировать или фиксировать работу работников ПАО "Днепрогаз"!???)















Немає коментарів:

Дописати коментар