- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 12 травня 2013 р.

В Україні з’явиться конкурент Партії регіонів


Директор російського Інституту країн СНД Костянтин Затулін анонсував створення в Україні політичного руху, здатного на наступних парламентських виборах скласти конкуренцію Партії регіонів.
Про це повідомляє «Новий Севастополь».

«Ми постараємося, щоб проект руху на підтримку союзу Росії, України і Білорусії відбувся і, можливо, завдяки цьому ми зможемо створити якусь силу на Україні, яка буде тиснути Партію регіонів, що знаходиться при владі ... А, може бути, в перспективі, коли це все розвинеться, виступить в ролі її більш успішного конкурента на майбутніх виборах », - сказав Затулін у ході громадського обговорення «Російський рух України: проблеми і надії» в будинку Москви в українському Севастополі.

У той же час він відзначив, що на початковому етапі рух має намір співпрацювати з ПР: «Якщо з самого початку впертися рогом і сказати - ні, ми з ними не будемо співпрацювати, нічого не відбудеться. Не дадуть розвинутися, не дадуть піднятися».

Немає коментарів:

Дописати коментар