- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

субота, 18 травня 2013 р.

Колону опозиції зустріли провокатори на БТР і монашки: фото


У кварталі від виходу вул. Михайлівської на Софійську площу колону зустрічали жінки, переодягнені черницями, з плакатами: "Хочу твою морквинку"
Під час опозиційного маршу нейтралізували провокаторів. За 15 хвилин до початку руху колони по вулиці Михайлівській приїхав БТР з людьми в костюмах кроликів і морквинами на прапорах. 

Як передає кореспондент 
ЛІГАБізнесІнформ, приблизно в кварталі від виходу вул. Михайлівськійна Софійську площу колону зустрічали жінки, переодягнені черницями, з плакатами: "Хочу твоюморквинку". Учасники акції, які йшли перед колоною, в основному свободівці, заштовхалипровокаторів у найближче підворіття і зажадали від співробітників міліції затриматипровокаторів.
На даний момент БТР обступили чоловік 40 міліціонерів у камуфляжі. Водій БТР сидить у кабіні,учасники акції вимагають, щоб він звідти вийшов і міліція його заарештувала. Один з міліціонерів виліз на БТР і вимагає, щоб водій вийшов з машини. За словами очевидців, БТР,коли їхав з Інститутської, його супроводжувала машина ДАІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар