- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 15 грудня 2016 р.

Громадське затримання «судді» у місті Запоріжжі (відео)

   14 грудня 2016 року у місті Запоріжжі в приміщенні, яке займає юридична особа приватного права з назвою «Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя». відбулося громадське затримання особи, яка видавала себе за суддю і намагалася провести судове засідання.

   Працівники поліції, які з’явилися на виклик представників громади, стали на захист невстановленої особи в мантії судді.
   Представникам реформованого МВС України варто завжди пам’ятати, що у відповідності до статті 1. Закону України «Про Національну поліцію» Національна поліція України - це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.
В Україні пануватиме верховенство права та верховенство закону!

Більше деталей у відео:











28 коментарів:

  1. Подібна ситуація, тільки більш утрирувана, описується у книзі «Соборянин- 2» (видавництво «Пороги» , 2010 р.) у розділі «напівфантастичне майбутнє). Тільки судей там, врешті-решт, вбивають.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. подібна ситуація однозначно трактуеться Кримінальним Кодексом, як перешкоджання правосуддю

      Видалити
  2. Кошмар, власти в этой стране нет вообще, какие-то сектанты совершают преступление выкладывают это в сеть и этим гордятся (((((. А завтра, что???? они блокируют работу мвд , Сбу и прокуратуры. План Шатун в действии !!! Путину не нужно ничего делать, немножко подождат и благодаря таким как Эти (не хочу переходить на не нормативную лексику просто Эти) и без вольной без грамотной коррумпированной власти Украина монеты потерять свой суверенитет (((((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. глупЬІшонок пуйлішка .зроби офіційний запит в міністерство юстиції.і ти взнаєш що всі адміністрації і суди і поліція і прокуратура і податкова НЕлегитимні але це не означає що мені треба чекати пуйла .це означає що треба все ЛЕГИТИМІЗУВАТИ через довірчі збори громадян В ТЕР. ГРОМАДІ =ВЛАСНИКОВІ АДМІН ТЕРИТОРІЇ .

      Видалити
  3. Помыть, побрить и на кол!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Целью данного цирка было явно сорвать судебный процесс. Мужчинами этих субьектов назвать невозможно, это хамы которые должны отвечать за свой беспредел. А вообще по их лицам видно что это зомби вроде свидетелей иегов, протестантов и прочего быдла которое сбивают в стадо после чего они уже не признают ничей авторитет кроме как их повадыря.

    ВідповістиВидалити
  5. Володимир Стецюк19 грудня 2016 р. о 01:23

    Звичайнісінькі уйобки, кожного з яких потрібно вчити гумовою палицею. Це якщо культурно. А якщо прямо - то переїбати через плечі, в кайданик, за шиворот і в райвідділ для встановлення особм і затримання за скоєння злочинів, передбачених ст.376 та 384 КК. Або хуліганство. А мінти як були мінтами, так ними і залишились...

    ВідповістиВидалити
  6. Пускай эти придурки придут в областное УВД и проведут гражданское задержание лица, которое выдает себя за начальника УВД и находится в его кабинете, а потом проведут гражданское задержание лиц, которые выдают себя за сотрудников спецроты (бывший Беркут).
    Это вообще бред - прийти на судебное заседание в официально здание суда и говорить, что судья, которая находится в мантии с нагрудным знаком, лицо выдающее себя за судью.
    А лицам оформляющим данную статью небесполезно будет узнать, что полиции вызвали как раз из суда, а не так называемые представители общественности

    ВідповістиВидалити
  7. А это результат уродов у власти! Они уже не судебную власть уничтожают, они уничтожают мою страну.

    ВідповістиВидалити
  8. Такой беспредел происходит потому, что к участию в гражданском процессе в качестве представителя может быть допущено любое быдло без адвокатского свидетельства и даже без специального образования!

    ВідповістиВидалити
  9. На місці судді було би варто подати заяву на цих "представників громадськості" про скоєння злочину щодо незаконного позбавлення її волі та втручання в діяльність судових органів. А докази ці особи вже забезпечили самостійно, виклавши відео.

    ВідповістиВидалити
  10. Сцука… блядь! Что за злоблядская пидарасня тут говнокомменты постит? Вы уебанные ушлепки, а вас эти судьи не закрывали по штопаным белыми нитками делам, например за убийство или изнасилование? Ваших родных не сбивал насмерть ебаный мажор или пьяный прокурор, после чего его такая вот блядь судья реабилитировала закрывая дело за недостаточностью улик? Потухните, уебаны, хватит говно метать! Пидарасы ебаные, шавки беспредела и произвола.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, еще раз убеждаюсь, что Швондеры и Шариковы не переведутся никогда. Это ж сколько интеллекта и какой размах мысли, а аргументы железные: "Руководствуясь революционным правосознанием...."

      Видалити
    2. всё чётко и по сути, красава) рабство перед судами и ментами это генетическая память вiльного народу! неужели так трудно понять, что есть все юридические, законодательные доказательства и свидетельства того, что нами управляют и вершат наши судьбы частные лица и частные корпорации и если это не менять, то дальше 100% рабство.

      Видалити
  11. Интересный матеріал нашел на этом сайте, просто оставлю это здесь http://lelekasicheslav.blogspot.com/2016/07/blog-post_38.html

    ВідповістиВидалити
  12. А вот еще http://bagnetnacii.blogspot.com/2016/07/blog-post_69.html

    ВідповістиВидалити
  13. АВТОРУ ПУБЛІКАЦІЇ ТА РЕДАКТОРАМ САЙТУ, РЕСПЕКТ!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  14. В тему НЕИЗВЕСТНЫЙ В МАНТИИ СУДЬИ ... (ВИДЕО)
    http://pravogromady.blogspot.com/2016/12/blog-post_0.html

    ВідповістиВидалити
  15. Здебільшого, сьогоднішня ситуація в країні, є результатом панування системи гібридного геноциду, яку також складають нелегітимні, приватні суди і такі судді, які знаючи про свою неправосуб’єктність продовжують «вершити правосуддя» ламаючи людям долі.

    ВідповістиВидалити
  16. упоротые дебилы, а не общественники!!!!! вы лучше бы банки так блокировали, прежде чем кредиты брать!!!! нашли тоже кого под общественный арест взять, девушку в мантии!!! идите лучше к активистам, которые кричат "Слава Украине, Героям Слава", их попробуйте под арест взять!! Мудаки, долгов понагребались, суд тут при чем???

    ВідповістиВидалити
  17. Стаття 376 КК України - Втручання в діяльність судових органів - беззаконня і анархія в наш час беруть верх над законністю, правосуддям та просто здоровим глуздом!!!

    ВідповістиВидалити
  18. ТЕМАТИЧНИЙ БЛОГ "ПРАВОВИЙ РАДНИК ГРОМАДИ": http://pravogromady.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  19. На мою думку це нащадки завезених колись москалів, чи то пак кацапів, тепер між собою щось доводять, а інші такі ж прокацапські щось коментують.

    ВідповістиВидалити
  20. Доповнити тему - Судова влада воює: Спростування на спростування інформації, опублікованої на сайті «Січеслав Інфо»: http://pravogromady.blogspot.com/2016/12/blog-post_22.html

    ВідповістиВидалити
  21. СУДИ В УКРАЇНІ - НЕЛЕГІТИМНІ!!!
    ПРОФІЛЬНИЙ САЙТ: http://pravogromady.blogspot.com

    ВідповістиВидалити