- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 21 березня 2016 р.

Дніпропетровські водники за 33 мільйони купили хімію по секретним цінам

КП «Дніпроводоканал» м. Дніпропетровська 1 березня за результатами тендеру замовив ТОВ «ТБ «Аква-Холдинг» коагулянтів на 33,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

У 2016 році поставлять 3 500 тонн коагулянтів Pro-Aqua 18 та Полвак 68 – гідроксихлориду алюмінію, що використовується для підготовки води господарсько-питного призначення.
Всупереч вимогам Мінекономрозвитку, ціни на окремі товари не оприлюднили.
При цьому КП «Чернівціводоканал» 16 січня купив Pro-Aqua 18 у цієї ж фірми по 7 320 грн./т.
У нинішніх торгах також брало участь ТОВ «Пологівський хімічний завод «Коагулянт».
Власниками «Аква-Холдингу» є Сергій Астахов і ТОВ з іноземними інвестиціями «Євроленд».
Раніше «Євроленд» був записаний на Сергія Захаренка. Зараз засновниками є ТОВ «Поліпром-Інвест» того ж Астахова та компанія «Гранд Стар Ллс» (Сейшельські Острови).
Астахов також володіє ТОВ «Поліпром-Інвест».
«ПХЗ «Коагулянт» володіють бізнесмени Олександр Константинов, Леонід Лівшиць і Євген Острейко. Також до складу засновників входять ТОВ науково-виробниче підприємство «Поліпром», белізький офшор «Голдфокс Юроп Дівіжн ЛТД» і компанія «Поліпром Ассетс (Кіпр) Лімітед».
За даними сайту групи компаній «Поліпром», до неї входять як завод «Коагулянт», так і «Аква-Холдинг».
Крім того, вищезгаданий «Євроленд» прописаний за однією адресою з ТДВ «Перечинський ЛХК» Острейка – по вул. Червоноармійська, 25 у м. Перечин Закарпатської обл.


НАШІ ГРОШІ


Немає коментарів:

Дописати коментар