- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 24 лютого 2016 р.

Ширка з «УКРОПОБЛОКУ» і «Самопомочі» - нова більшість Дніпроміськради (документ)

Сьогодні, 24 лютого, в приміщенні Дніпропетровської ОГА депутати міськради підписали коаліційну угоду.
Про це повідомляє Інтернет-видання  «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ»  з посиланням на прес-службі міськради.


Підписи в документі поставили 35 народних обранців. Це представники фракцій «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», «Самопоміч» і левова частка депутатів від «Опозиційного блоку». Підписання угоди провели в облдержадміністрації за зачиненими дверима із зламаною дверною ручкою, в присутності голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка.
Фото з "Фейсбук"





За словами міського голови Бориса Філатова, угода є основою принципів роботи коаліційної більшості міськради.
Борис Філатов додав, що аби уникнути спекуляцій і не йти у розріз із законодавством, сьогоднішня зустріч депутатів – це не виїзна сесія. Ключові питання, зокрема, новий регламент і структура міськради будуть винесені на голосування 29 лютого в сесійній залі міськради.

Нагадаємо, що 18 лютого в Києві відбулося засідання політради партії «Опозиційний блок», на якому було прийнято рішення виключити з партії Світлану Єпіфанцеву, Олега Григорука, Сергія Пустового, Дмитра Безуглого, Наталю Демидову, Василя Губерта і Володимира Ікола, які пройшли до міськради від даної політичної сили. Але на сьогодні, відповідно до статуту Опозиційного блоку, після виключення цих людей з лав даної політсили, автоматично припиняються і всі їх повноваження У тому числі - Світлана Єпіфанцева більше не є керівником Дніпропетровської міської організації Опозиційного блоку.

Зміст коаліційної угоди. Фото: Роман Сердюк





Немає коментарів:

Дописати коментар