- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Зорян Шкіряк «незлим тихим» згадав сепара Медведчука (присутня ненормативна лексика)

Радник міністра МВС України Арсена Авакова Зорян Шкіряк, на своїй сторінці у Фейсбук незлим тихим словом висловився про кума Путіна Віктора Медведчука.
Увазі читачів ресурсу «Січеслав інфо» пропонуємо три повідомлення, відповідно, у хронологічному порядку без редагування і цензури:


«Пишу виключно як патріот і громадянин України.
Медведчук - кремлівський ублюдок і путінський жополиз! Він активний представник держави-агресора і рупор російських терористів в Мінському процесі. Ідеологічний ворог Українськоі державності і просто ху*лівська наволоч! Гандон і федераст, одним словом.
Його "український вибір" - це особистий вибір путіна! Це вибір 
росийсько-терористичних банд "л-днр": вбивць, гвалтівників, мародерів та окупаційних військ РФ! Злочинно-пропагандиський осередок сепаратизму, спроб розколу і дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні. Збіговисько антиукраїнської нечисті, що баламутить тут воду за наказом Кремля! Ім поставили задачу - розхитувати Украіну з середини.
Це аксіома, що не потребує доказів. 
Паскуди! Їхню мрачну "контору" вже давно пора прикрити, як організацію, що сповідує фашистсько-сталінські, ворожі і неприйнятні для нашої країни принципи. Вони розпалюють національний розбрат, а їхні дії координуються і фінансуються з Москви та загрожують державному суверенітету і цілісності України! 
Особисто я, готовий відповідати і аргументувати кожне своє слово.
В ГПУ повідомили, що провадження котре процесуально відкрили за "малявою" якось нардепа з антидержавного, російсько-терористичного політ угрупування у ВР "оппоблок" проти мого друга і бойового побратима, українського патріота Андрій Левус, закрито. От і добре. Бо на голову не налізало, анріал якийсь... Наразі, жодних питань.
Приєднуюсь до вимоги Патріотів щодо притягнення до відповідальності і арешту державного зрадника, адепта "руського міра" і агента російських спецслужб в Украіні, кума путіна, Медведчука! Цю заслану суку потрібно судити! Для держави це справа честі. 
А те що він бере участь в перемовинах - просто ганьба! Но комент. Пардон за надмірні емоції, наболіло. 
Реванш не пройде! Слава Украіні!»

«Вибачте. Ніяк не заспокоюся, блін. Болить. Ну, що я з цим зроблю.
А чи знаєте ви, що "куманьок" Путіна, піндос Медведчук, був завербованим агентом КГБ СРСР ще зі своїх студенських років? 
Чиста сука, в усіх смислах. Стучав на всіх і вся. Здавав червоно-коричневим гебістам украінських патріотів ще в роки совка. 
Його КГБістське псевдо - агент "Соколовський". 
Все це є в архівах СБУ. Ця московсько-рашистська потвора несе особисту відповідальність за те, що, як типу "адвокат", допустив і по суті підтримав ганебне, сфабриковане і несправедливе засудження, катування і фактичне вбивство нашого легендарного Василя Стуса. Комуно-імперська тварюка. Путінському лоббі в Украіні треба дати рішучий бій. Вони оперилися, знахабніли, бо не відчувають загрози для себе. Вони все "рішають"...
А навколо одні ліберасти і "єврофаталісти", бля... Та скільки можна цю хрінь споживати і людей нею годувати? 
Популісти грьобані. Піздуни, брехуни і балаболи.
Знищуєте державу з середини заради своїх надуманих рейтингів і радієте. Ну-ну... З часом люди все зрозуміють.
Так довго не буде. Вам не вдасться їх нагнути і поламати їхню свідомість! Досить! Є межа політичному цинізму. 
І не судіть мене, друзі, за різкі та емоцийні висловлювання. Буває. Це ще я дуже м'яко і політкоректно.
Вважаю, що патріоти повинні об'єднатися у вимозі до Президента щодо відсторонення запроданця і негідника Медведчука від ведення будь-яких перемовин з боку українськоі сторони! Він - це Кремль! Він не має до України жодного стосунку! Окрім того, що він жирує на вкрадені у народу і держави активи.
Це сором! Медведчука нахер! Україна понад усе!»


«Ватажок російсько-сепаратиської організації "український вибір" Віктор Медведчук повинен бути негайно виведеним із усіх робочих та переговорних груп і категорично відсторонений від будь-якої участі у Мінському процесі! 
Він не має права і не може представляти інтереси української сторони, оскільки є державним зрадником, прямим агентом ФСБ і відкритим рупором російсько-терористичних банд "л-днр". 
Його присутність за столом перемовин - це національна ганьба і плювок в обличчя кожному українському патріоту. Я вже мовчу про ставлення до цього Воїнів АТО. 
Він відповідальний і за шантаж та зрив обміну військово полонениними з боку бойовиків. Гадаю, що вже настав час припинити ганебну практику загравання з ворогом, залучаючи до перемовин з української сторони призначених в Кремлі персонажів. Досить нам путінських кумів-холуїв, таких "переговорників", зрадників, гебістів.» - зазначається у повідомленнях.

Немає коментарів:

Дописати коментар