- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

ЧОМУ СВОЛОТА НЕ ПРОЙШЛА ДО ГОРЛАМЕНТУ

Насправді трапилося ось що. "Сволота" - це така гавкітлива собака на повідку, довжина якого регулюється, змінюється. Хто фінансував "Сволоту"? Ясно хто, каломойша. Каломойша трохи профінансував, трохи відпустив повідок, дав "сволоті" більше свободи, а шо думає гавкітлива собака, коли їй попускають повідок?

 Коли їй відпускають повідок, гавкітлива собака думає. шо нарешті злапала бога за бороду і шо нарешті вона обрєла повну свободу. Вона ше просто не розуміє, шо трохи довший повідок замість трохи коротшого - то ще не абсолютна свобода. Але вона сприймає сигнал: їй попустили повідок, значить вона все гавкала правильно. І давай гавкати іще більше, іще гавкітливіше. Хазяїн їй кричить: гавкай тихіше, не кидайся на людей! Але собака сприймає реальність довжиною свого повідка і не звертає увагу на слова господаря. І гавкає все гучніше та гучніше, і починає кидатися на людей, щиро вважаючи, що така справжня воля її господаря, бо ж він їй попустив повідок!!!!
Тоді, коли люди бачать, що собака некерована, вони що роблять? Б"ють собаку, чи шось там іще? Ні!! Вони починають впливати якось на господаря: викликати на нього міліцію, інспекцію, подавати в суд, тощо. А господар шо? Спочатку мило посміхається, заспокоює: не бійтеся, дорогі товариші, вона вас не покусає, вона тільки трохи погавкає - і все. А вкусити - то не вкусить.
Але нахрена людям ждати, чи вкусить їх собака, чи не вкусить? Коли вже вкусить - буде пізно. Вони і далі починають цього нерадивого хазяїна якось продовжувати тиснути. Пишуть анонімки, наймають кілера, тощо.
Врешті-решт, господар нарешті починає здогадуватися, що нах*я йому ці зайві проблеми через якусь собаку? Він бере - і змотує повідок назад. І для перестраховки робить його навіть ще коротшим. Щоб ця дурна собака вже точно нікого не вкусила.
Так і зі "сволотою". Сволота просто дістала все прогресивне єврейство своїми фекальними шествіями, своєю дурнуватою агресивною риторикою по відношенню до Росії ( а в Росії також повно євреїв, і кажуть навіть Путін має свого власного ребе), і світове єврейство почало трішки тиснути на каломойшу.
Каломойша поначалу трішки сіпався, заспокоював світове єврейство, тіпа - я цю сабачку контролюю, вона лише гавкає, але не кусаєцця. Але зрештою єврейство вже дуже сильно стало тиснути на каломойшу, а після чергового фекального шествія "сволоти" і промови леді Фе біля пам"ятника Шевченкові в Києві 14 жовтня сказали йому цілком канкрєтно: шоб цих фашиків у парламенті Нової Хазарії не було!
І каломойша просто скрутив повідок, закрутив гайки і поклав болт на фінансування передвиборчої програми "сволоти" і взагалі не займався усьою цієї їхньою передвиборчою карусєллю.
а народ шо? народ купує те, що на вітрині, а не те, що під прилавком. Якщо, блін, у Черкасах все було заліплено рекламою "самопомічі", за котрою "сволоти" практично геть не було видно - то народ і вибрав замість "сволоти" "самопоміч".
Я бачив навіть рекламу "сволоти", написану від руки балончиком фарби на паркані, - це ж наскільки їм треба було урізати фінансування, щоб сволотівці скотилися до такого примітивізму?
Так шо от такі пироги.

Микола Черкасенко

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001925717984&fref=nf

4 коментарі:

  1. Цікаво, яке політичне кредо у автора, пана Черкасенка? Стаття і по формі, й по настрою якась гіперреактивна. Нічого нового у карикатурному сарказмі і плюндруванні взагалі всієї сили, що стояла з нами пліч-о-пліч у найтемніші дні. Тут, на мій погляд, не так далеко до того, щоби і відносно Майдану казати: Ну що хлопці, чого ж ви мовчите, що і вам платили, а тільки мало, а тепер ви усі з носом, все як було,а тільки гірше, і править бал ваш замовник! І це вже буде моєю і багатьох особистою образою - бо спекуляція була б жахливою.
    Нам досить і брудних натяків на щось подібне. А куди ви подінете, або де побачите прихільників та активістів ВО Свобода?, коли так будете сипати їм сіль на рани. Знову гнилою підступністю розПорошено авангард революції за законом жанру?

    Будь ласка, хто знає, прокоментуйте деталі мотивації автора, а від пана Сергія нормально було б чекати уточнення власного мотиву для такої нищівної позиції відносно ВО, а може й ще когось.
    Вибачаюсь, якщо я щось сильно пропустив, коли Свобода встигла стати ворогом Майдану.

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Свого часу я вийшов з ВО протестуючи проти політичної корупції її керівництва: http://storinkaavtora.blogspot.com/2014/02/blog-post_8141.html
      В той момент наша заява наробила галасу і не дала можливостей Дніпропетровській Свободі продати свою квоту Краснову і Шиловій. На знак протесту в Дніпропетровську Свобода, яку очолював А. Денисенко вийшла з КОДу.
      Дещо про партійні підводні камені я писав в своєму матеріалі: http://storinkaavtora.blogspot.com/2014/02/blog-post_4019.html
      Аутсайдерство Свободи - закономірність. Це - глибоко законспірований кремлівський проект: http://lelekasicheslav.blogspot.com/2014/03/13.html
      http://storinkaavtora.blogspot.com/2014/02/blog-post_2078.html

      Видалити
  3. Іще, зовсім забув про Махніцького та Мирошниченка. Та й багатьох інших...

    ВідповістиВидалити