- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятниця, 21 березня 2014 р.

Контрреволюція піднімає «прапор» (анонс Віче в Дніпропетровську)

Традиційне недільне Народне віче відбудеться  23 березня 2014 року в Дніпропетровську, та пройде під гаслом «КОНТРРЕВОЛЮЦІЇ – НІ!».

Захід розпочнеться о 12-00 на площі Героїв Майдану  біля стилізованого Меморіалу жертвам Майдану.

За останньою інформацією, яка надходить до координаторів «Майдану-Дніпро», в Дніпропетровську та області, оговтавшись від першого шоку, починають піднімати свій «прапор» сили контрреволюції – п’ята колона Кремля.

Вілкулоподібні істоти, перехворівши на «оптимізацію» - початкову форму прояву геноциду нації, зараз підхопили вірус «регіоналізації» та «федералізації» - початкової стадії прояву паталогічного сепаратизму. Ознаки хвороби мають прояв в проведенні антифашистських мітингів під російськими триколорами, фактично під час російської окупації (анексії Криму) в Україні. Також, в  розповсюдженні друкованих матеріалів (листівок). якими підбурюють суспільство. Також. в проведенні різних опитувань із застосуванням анкет, які містять питання з ознаками сепаратизму.

Координатори «Майдану-Дніпро» в даний час активно займаються збором подібної інформації та готують відповідну заяву до Генеральної прокуратури та Служби безпеки України.

Скажемо переконливе «НІ!» ошмьоткам п’ятої колони – резерву Кремля в нашому місті та країні.

     Слава Україні! Слава Нації!

Звернення координатора «Майдану-Дніпро» Анатолія Сокоринського до січеславців та співвітчизників:

Немає коментарів:

Дописати коментар