- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

МОСКОВСЬКО-НАЦИСТСЬКИЙ «ОПЛОТ» ПРОДОВЖУЄ СПРАВУ МАРКОВА. ТЕПЕР У ХАРКОВІ. «ДАЛЕЕ ВЕЗДЕ»?!


 Та не однаково мені,
 Як Україну злії люди
 Присплять, лукаві, і в огні
 Її, окраденую, збудять...

 Т.Г. Шевченко


 Останні місяці й тижні практично весь політичний, медійний та громадський бомонд надзвичайно переймається лише однією темою – можливістю підписання угоди про СА з ЕС (а вірніше, метушнею, плітками й скандалами навколо цього).

Між тим, реальне життя далеко не обмежується симулякрами; тож дедалі більше стає очевидним, що життя самою лише «мрією про Европу» та ігнорування реальних загроз нічого доброго з собою не несе.

12 листопада у Харкові організована група російських нацистів, членів так званого «Бойцовского клуба «Оплот», скоїла збройне пограбування ювелірного салону «Золотой Оскар» за адресою вулиця Миру, 20.

Вистріливши в охоронця, четверо грабіжників розбили вітрини і забрали ювелірні вироби. Проте поранений чоловік відкрив вогонь по зловмисниках у той час, як вони покидали салон, що привернуло увагу перехожих, які викликали міліцію.

Під час переслідування 25-річний правопорушник пострілом поранив співробітника міліції, проте незабаром все-таки був затриманий.

Поранений співробітник приватної охоронної фірми і 30-річний старший лейтенант госпіталізовані, стан останнього оцінюється як стабільно важкий.

Правоохоронці розслідують деталі події, а також працюють над пошуком грабіжників. Відомо, що в розпорядженні співробітників МВС перебувають вкрадені ювелірні прикраси, вилучено зброю та автомобіль зловмисників.

Інформаційні агенства повідомили про події, але жодним чином не прокоментували належність нападників до нацистської організації. Лише в одному з повідомлень (http://www.mediaport.ua/ograblenie-yuvelirki-izvestny-podozrevaemye) наступного дня було наведено фото  з логотипом нацистського «клубу» та подано їх сторінки в мережі ВКонтакте:

https://vk.com/id44248924, https://vk.com/id72157922, https://vk.com/id10575548. Варто уважно поглянути на них, і стане зрозумілим: злочинці належать до промосковського нацистського угруповання «Бойцовский клуб «Оплот» (http://www.oplotclub.com/), відомого своєю активною участю в антиукраїнських та промосковських заходах. Україна як держава для ідеологів «Оплоту» взагалі не існує: приміром, вони відкрито відзачають «день советской милиции», проводять в Харкові «чемпионаты СССР по боям без правил».

Щоб не виникало сумнівів щодо нацистської ідеології, яку сповідують ополотівські активісти, варто познайомитись з вмістом груп, до яких вони належать: https://vk.com/whitepowerrussia, https://vk.com/novo_rus - скрізь нацистська символіка, іделогія, портрети Гітлера та «веселі картинки» з життя нацистів і їх чорний гумор.

Отже, маємо: на нашій території безкарно діє організована московсько-нацистська банда; тим часом влада, яка, імітуючи «антифашизм» путінського й антиукраїнського розливу, переймається українськими патріотами та національними героями, навіть не попереджає громадян про небезпеку! Не кажучи про те, що згідно здорового глузду, одразу мало б бути заарештоване все керівництво та спонсори нацистського «Оплоту», активісти якого чинять розбій та безкарно зі зброєю розгулюють країною. Маємо сумний досвід марковської «Родины», лідери якої лише через кілька років (та й то лише з міркувань політичної кон'юнктури) спроквола притягуються до відповідальності за скоєні злочини. То скільки ж злочинів мають скоїти російські нацисти добкінського розливу, і скільки років маємо чекати, аби «Оплот» та подібні антидержавні структури було ліквідовано? Якщо влада не спроможна або не збирається це робити – до збройної протидії безкарним нацистам на нашій землі - «Оплотам», «Родинам» та подібній наволочі має залучитись кожен, аби задавити гадину «малою кров'ю», щоб не дочекатись великого лиха. Завтра може бути пізно!

 Використано матеріли ua.korrespondent.net

 Прес-служба Харківського ОЗ ВО «Тризуб» ім. С.Бандери


Немає коментарів:

Дописати коментар