- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 22 жовтня 2017 р.

АМКУ рекомендувало ПАТ «Дніпрогаз» дотримуватись вимог законодавства у газовій сфері

ДНІПРОПЕТРОВСЬКЕ ОБЛАСНЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ, РЕКОМЕНДУВАЛО ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "ДНІПРОГАЗ" ДОТРИМУВАТИСЬ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА У ГАЗОВІЙ СФЕРІ

Територіальним відділенням було з’ясовано, що ПАТ «Дніпрогаз», після отримання від мешканців багатоквартирного житловогобудинку заяви про відновлення газопостачання, припиненого у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, не вжило заходівнаправлених на його відновлення у дводенний строк у містах, як передбачено законодавством.
В ході дослідження, ПАТ «Дніпрогаз» припинило дії, які були предметом дослідження і відновило газопостачання споживачам.
Оскільки зазначені дії не призвели до недопущення, усунення чи обмеження конкуренції, не завдали значних збитків суспільству та були припинені, ПАТ «Дніпрогаз» було рекомендовано усунути причини виникнення порушень конкуренційного законодавства та умови, що їм сприяють.
На виконання рекомендації, ПАТ «Дніпрогаз» повідомило територіальне відділення про вжиті заходи, направлені на недопущенняподібних порушень в подальшому.
http://www.amc.gov.ua/amku/control/dnp/uk/publish/article/86720

Немає коментарів:

Дописати коментар