- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 7 січня 2017 р.

Відкрите звернення до правоохоронців Дніпра стосовно ЖК «АтмосФЕРА»

   Цитуючи положення статті 34. Конституції України, а саме: «в інтересах національної безпеки та громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації та прав інших людей», у скрутній фінансово-економічно-політичній обстановці в країні, повідомляємо всі правоохоронні органи Дніпра про можливий злочин, який, можливо, готується невстановленою групою осіб, за рахунок введення в експлуатацію житлового комплексу «АтмосФЕРА» (по вулиці Титова, 26) з можливим недотриманням Державних будівельних норм під час його будівництва.

   Після висловленої гіпотези, з приводу можливих порушень при зведенні вказаної споруди (житлового комплексу «АТМОСФЕРА», на електронну адресу редакції «Січеслав інфо» (svf2011@ukr.netвід небайдужих містян надійшло повідомлення наступного змісту:

«Доброго дня Сергій.
Надаю вам фото з камери спостереження. Розташуйте як вони "вбивають" півтораметрові сваї ))) у фундамент будинку. Там одна з свай лежить не вкопана. Тільки дурень купе квартиру в будинку на плаунах з такими сваями.

Ще, порушені норми відстані від п'яти поверхового будинку Тітова 24. 

З повагою до Вас»




Немає коментарів:

Дописати коментар