- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 7 жовтня 2014 р.

РИГИ ПРАГНУТЬ РЕВАНШУ…

Поки ми тут чубимося хто більший патріот і з'ясовуємо стосунки між демократами, націоналістами, активістами і рештою майданівської публіки з усіма її партіями і блоками - риги відкрили другий фронт і прагнуть реваншу на Дніпропетровщині і по всій країні.

Дніпро рясно завішаний рекламою Опозиційного блоку, кандидати-вілкулоїди роздають мільйониими тиражами газетки про те, як погано стало жити під владою "партії війни", олігархів та правосеків, як не будуються дороги, садочки, а висунута ними по 40 в.о. жабоподібна помічниця Царьова Філімонова взагалі на кожній зустрічі з виборцями заявляє, що "влада убиває людей".
Не треба легковажити, що це лебедина пісня латентних сепарастів. Це не просто витівки ах@євших від безкарності політичних маргіналів. Насправді це продуманий і скоординований з Путіним удар в спину нашій армії, добровольцям і всій українській революції.
Це контреволюція на марші. Вата принишкла, затихла, але не зникла і до неї знов вертаються на білому коні демократичних виборів старі погоничі. Щоби втримати стару систему і реставрувати старий режим.
Ті, хто намагався запровадити на Україні диктатуру, хто до останнього підтримував Януковича, навіть тоді, коли він вже заливав країну кров'ю, а сьогодні веде розкладову проросійську пропаганду, готуючи народ до капітуляції і розчищаючи шлях танкам окупантів, - вся ця недобита і недолюстрована через нашу надмірну гуманність нечисть підняла голову і прагне реваншу і реставрації.
Ці кремлівські бляді, котрі продавали Вкраїну Х@йлу і поставили наш народ на грань виживання, схоже, сприйняли нашу доброту як слабкість і знов хочуть сісти нам на шию своїми золотими батонами. Вони гадають, що все забуто й затерто у компромісах і вони знову можуть зайняти теплі місця біля владних годівничок, а паралельно з тим самовіддано підмахувати Путіну.
Хочу цілком офіційно й усвідомлюючи вашу кожного слова заявити - вони помиляються. Їхнє прозріння буде несподіваним і болісним - як проблиск сонця проти очі перед розстрілом.
Ніхто не забутий і ніщо не забуте - ані проламані голови наших хлопців під ОДА 26 січня, ані шашні вілкулят-ахметівців із сепаратистами, ані саботаж допомоги нашій армії.
Сьогодні зупинити реванш - це зупинити війну. І ми тут, у Дніпрі, і влада, і політики, і громадськість все зробимо заради цього. Недарма тут зараз б'ється серце України. І саме тому я ініціюю закрите засідання Штабу національного захисту і проведення у Дніпрі народного Віче проти політичного реваншу.
Потрібна загальнонародна мобілізація, як тоді, на Майдані. Потрібна участь кожного з нас. Втім, гадаю, найбільш ефективними будуть акції народного гніву прямої дії. Сміттєва, кийково-копнякова, а може й автоматна люстрація.
Слава Україні. І смерть ворогам!
Андрій Денисенко


Немає коментарів:

Дописати коментар