- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 18 червня 2017 р.

ГАЗОВИЙ ТЕРОР ПАТ «ДНІПРОГАЗ»

13 червня без об'яви і попередження, під прикриттям нібито витоку газу в якомусь з помешкань, спіробітники "Дніпрогазу" відімкнули від газопостачання дев'ятиповерхівку на Проспекті Б. Хмельницького, 138. Хоча пожильці так і не відшукали серед себе, хто ж викликав службу. Згодом на під'їзді з'явилася об'ява про проведення технічного обстеження газових приладів у квартирах. 

Одначе відтоді як газовики відключили газ у всьому будинку ніхто з них нічим не займається. Їх просто немає. Не ведеться жодних робіт, а мешканці потерпають без газу вже ЧЕТВЕРТИЙ день і зараз лишаються у "відключці". 

Тим часом "Дніпрогаз" з номера 067 522 04 48 обдзвонює тутешніх боржників, погрожуючи, не більше, не менше, виселенням з помешкання! На це "Дніпрогаз", зрозуміло, не має жодних прав і лише за такий шантаж і погрози заслуговує кримінальної справи. 

Скарги на відсутність газу направлені електронною поштою на "гарячі лінії" КМУ і Дніпропетровської ОДА. Але їх, за регламентом, розглядатимуть два тижні. Людям же газ потрібен зараз. Скільки такий терор триватиме і чи припиниться взагалі - ніхто не знає і владі немає до цього ніякого діла. Нехай бидло конає собі...


Олексій Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар