- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 13 травня 2017 р.

На нашій вулиці Тихій вбивають людей, відкрита кримінальна справа...

На нашій вулиці в селі Бородаївка Верхньодніпровського району живе один такий Данілов Володимир. Воєнний в відставці, прапорщик, вчитель НВП в право бережанській школі, бувший депутат.
Ця людина вирішила, що всі домоволодіння по нашій вулиці належать йому. Бо в нього діти, бо він хазяїн, а жителі села то так, випадковість. Тому у всіх треба повідбирати домоволодіння, людей висилити з села, а передати йому – Данілову. Заручився підтримкою співробітника сільради Пащенко Н.В., землевпорядника.  Почав по черзі захоплювати будинки 16, 18, 14, 22, 12. Сам проживає на іншому боці вулиці – в 5.  Люди захищались як могли. Хто кулаками, хто викликав поліцію. Тоді Данілов вирішив забирати прибудинкові земельні ділянки. Але ніхто не захотів віддавати свою землю біля свого будинку якомусь там Данілову. Знов поліція, прокуратура.  Скандали.  Втрутилось навіть телебачення, 34 канал Дніпра. Відбились,  Нарешті на вулиці  Тихій запанувала тиша.

Але не така людина виявився наш Данілов Володимир,  щоб залишити всіх у спокої. Він згадав про свою військову виправку бувшого військовослужбовця. Данілов став підкараулювати ЖІНОК нашої вулиці, коли вони залишались одні, став нападати та бити , навіть літніх.  Бив ногами, руками, кілками, жбурляв під трактор. Досталось і тваринам, численні травми коровам незговірливих сусідок. Десятки трупів котів, собак, їжачків,  підкидались у двори, під ворота, під двері. Данілов став організовувати переслідування з довірливими  мешканцями, вигадавши наклеп на  жінок, що не хотіли віддавати йому свою землю. Втягував до актів вандалізму.  Так він привів  трьох людей у двір і обірвав електропроводи, коньок на будинку, повикопував кущі насаджень у відсутність хазяйки.  З іншою довірливою людиною організував погоню за жінкою,  вигадавши, що вона забігала до нього у двір. Зараз Данілов зі своєю дружиною підговорив двох мешканців села  підкрадатись  у садок, викопувати і розкрадати або пошкоджувати саджанці в чужому садку.  Люди насаджують рослини у себе в домоволодінні, але Данілов з дружиною приходять і все знищують. Це все відкрито, серед біла дня, кожного разу викликається поліція 102. Побиті покалічені жінки,  домашні тварини,  А Данілову хоч би що. Він не поважає і нехтує закони України, суспільство, громадян. Він нехтує присягу , яку давав як військовий – дотримуватись і захищати закони України, захищати свій народ, а не нападати на жінок. Він ігнорує і нехтує приписами та попередженнями української поліції. Не признає закони добросусідства. Ганьбить чоловічу честь, піднімаючи руку на жінок.  Своєю поведінкою  та суспільно небезпечною діяльністю порушує громадський спокій та порядок, провокує агресію людей на нашій вулиці, таким чином приєднуючись до проявів гібридної війни в країни.
Останній напад Данілова – наслідок безкарності. Він прийшов в чужий двір, відверто напав на жінку і спробував зламати шию, не пояснюючи причину.
                Відкрита кримінальна справа і ми надіємось на швидке та доскональне реагування…
 Та чи насправді  на нашій вулиці нарешті запанує мир та спокій.

Пані Н.
На фото Данілов



Надійшло на електронну пошту (svf2011@ukr.net)  редакції «Січеслав інфо»

Немає коментарів:

Дописати коментар