- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 17 травня 2017 р.

Максим Голосний: ПЄТЯ ІДИ НА БУЙ!

(Увага! Даний текст може бути небезпечний для вашої свідомості, та може координально змінити вашу думку про Пєтю та його партію на наступних виборах)
(МНОГО БУКВ)

Стабільність гарантує не шоколадний диктатор а платники податків, він лише гарантовано та не ефективно їх розподіляє суто для власного збагачення.
ВОНО ніколи НЕ витрачало СВОЇ гроші на благо країни та людей, ВОНО ВИТРАЧАЄ НАШІ ГРОШІ і НАШІ РЕСУРСИ для власного збагачення.
Не держава платить пенсії, а ПЛАТНИК ПОДАТКІВ. Не держава платить зарплати бюджетникам, а ПЛАТНИК ПОДАТКІВ. МВС України, Міноборони, Мінздрав, та інші органи фактично не мають своїх грошей - вони витрачають ГРОШІ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ. У Кабміна, АП, СБУ, усіх адміністрацій всіх рівнів Н ЕМАЄ своїх грошей - вони теж витрачають гроші платників податків. ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО розуміти і пам'ятати! Це МИ утримуємо і фінансуємо свою державу!!! Це МИ за все тут платимо!!! Кожна копійчина яку витрачає чиновник, це ТВОЇ, мої, це гроші усіх українців. Виключена роль держави в цьому сенсі - прозоре та ефективне використання наших грошей. В будь якому кабінеті будь якого чиновника повинна висіти не сита мармиза гаранта, а карта країни з мільйонами її жителів та окупованими територіями, де чітко вказана лінія збройного протистояння.
P. S
Небезпечні бо не дурні.
Від сьогодні я відкрито посилаю Шоколадного Диктатора на БУй!!! Бо я прагну змін, своїм прикладом я будую кращу Україну кожного дня. Я не мав і не маю панамських офшорів, і я все одно бачу своє майбутнє лише в Україні, це НАША ЗЕМЛЯ, і ми самі вирішуємо як нам жити.

Фейсбук, Maxim Golosnoy

Немає коментарів:

Дописати коментар