- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Єлизаветівська сільрада не платить за газ на підставі Конституції

ІНФОРМАЦІЙНУ БЛОКАДУ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ ЧАСТКОВО ДЕМОНТОВАНО!

частина №1 "ЛЮДИ ПОЧИНАЮТЬ ПРОЗРІВАТИ"
(Чому про тарифи і про брудні схеми з газом розповідає широкому загалу якийсь сільський голова?)
НЕЗРУЧНІ ПИТАННЯ ЯКІ ВМИКАЮТЬ МОЗОК :
Чому мовчить гарант конституції?
Чому про це мовчить голова Дніпропетровської ОДА?
Чому мовчить головний прокурор області?
Чому мовчить голова СБУ?
Чому мовчить національна поліція?
Чому мовчать депутати ВР від міста Дніпро та Дніпропетровської області?

Що це, проста байдужість, чи спільна дія за попередньою змовою групою осіб в інтересах власників "кіпрських компаній"?
Можливо відповідь доволі проста і очевидна - бо їм це не цікаво. Немає ніяких домовленостей між тими хто краде наші надра і продає незрозуміло що і правоохоронними органами, які повинні охороняти наші права і в першу чергу конституційні, бо то є, був і залишається основний закон який має найвищу юридичну силу! Я про це не забув і хочу жити по закону за конституцією Україні, а не за поняттями перевдягнених та реформованих "правоохоронців".

   Всіх все влаштовує! Високопосадовців це питання не турбує і ніколи не турбувало. І поки вони при владі ніколи турбувати напевно і не буде. Боротьба триває і я не погоджуюся з тим форматом правових відносин між державою та людиною, яку нам пропонують на прикладі Дніпропетровської області. На нашому боці правда і конституція, на їх боці гарант конституції, надвисокі оклади і гасло "ЖИТИ ПО НОВОМУ! 

P.S.
Боротьба тільки починається і тим, хто стоять осторонь від людей роблячи вигляд, що нічого не відбувається, теж прийдеться відповідати.

Фейсбук, Maxim Golosnoy

Немає коментарів:

Дописати коментар