- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 17 травня 2016 р.

Сім’я екс-комунальника розпиляла ще 85 мільйонів на дороги Дніпродзержинська

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 4 і 10 травня за результатами тендерів уклав угоди з ПП «Сегмент» про ремонт доріг Дніпродзержинська на суму 85,01 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2018 року капітально відремонтують проспект Свободи (Леніна) протяжністю 1,5 км за 55,56 млн грн.
Виконають фрезерування, влаштують дощову каналізацію, покладуть геосітку, асфальтобетонне покриття, бруківку і тротуарну плитку, встановлять пішохідне огородження та дорожні знаки, нанесуть розмітку.
Також фірма отримала 29,44 млн грн. на поточний ремонт міських доріг у 2016 році.
Конкурентом було ПП «Дорінвест», а на тендері щодо проспекту – ще й ТОВ «Афінацентр».
«Сегмент» останніми роками є традиційним переможцем торгів на ремонт доріг у Дніпродзержинську. Засновником фірми є Людмила Єрмоленко – мати екс-директора дніпродзержинського КП «Дорожник» Вадима Віталійовича Єрмоленка.
За даними місцевих ЗМІ, у 2013 році він був заступником директора «Сегменту».
Вадим Єрмоленко також був депутатом Дніпродзержинської міськради.
Усього з 2008 року фірма виграла тендерів на 360,60 млн грн. Усі – в міськради Дніпродзержинська та Дніпропетровської ОДА.
Нагадаємо, у лютому їй замовили поточний ремонт доріг за 107,23 млн грн.
Засновником «Дорінвесту» є Вячеслав Гончаренко, а кінцевим бенефіціаром і директором – Андрій Фандій. Принаймні до квітня 2015 року фірмою одноосібно володів батько Вадима Єрмоленка – Віталій Єрмоленко.
Крім того, номер телефону «Дорінвесту» (067) 5630662 співпадає з номером ТОВ «Промдорсервіс». Засновником останнього є Людмила Єрмоленко, а кінцевим бенефіціаром – сам Вадим Єрмоленко.
Дніпропетровський «Афінацентр» Івана Зигала не вигравав державних тендерів.


НАШІ ГРОШІ

Немає коментарів:

Дописати коментар