- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 19 січня 2016 р.

Як об’єднати Nацію в світі зрадників, запроданців та заробітчан?


ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ - ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ. ТОБТО, НАВІТЬ ВИДАТНІ ЗАСЛУГИ ПЕРЕД ОРГАНІЗАЦІЄЮ ТА УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ І ДЕРЖАВОЮ, ЯКІ НЕ ПІДКРІПЛЕНІ ЗВИТЯГОЮ СЬОГОДЕННЯ - МАЮТЬ, В КРАЩОМУ РАЗІ, ВИКЛЮЧНО ІСТОРИЧНУ ЦІННІСТЬ.


Перевірено віками - в єдності сила! Особливо це має бути аксіомою для націоналістичного руху. Однак, подивимось на нашу УНСОвську історію - тільки Організація набирає обрертів, завжди є середовище ззовні і всередині, яке ВСЕ робить не для згуртування і набрання сили, а для розколу і розпорошення сили. Виходячи з того, що Бог дав розум людині для того, щоб думати та робити, як краще (хто ж собі коханому буде свідомо робити гірше?) можливо прийти до думки, що розкольники нашого націоналістичного середовища, або кінчені дурні, або свідомі козачки заслані і відробляючі свої срібляники в потрібний момент. Свідомі і неупереджені люди бачать і розуміють, що те відродження і підйом вверх УНА-УНСО, яке відбувається після кидка Яроша і Тризубу - відбувається завдяки волі і прагненню до відродження Організації тим членством, яке свідоме свого покликання не перевести в черговий раз УНА-УНСО на маргінес, а зайняти достойне місце в українському національному патріотичному середовищі. І ті хто до цього сьогодні не докладають ні рук, ні волі, а навпаки прагнуть "почкованія" і недопущення набрання сили дієвою частиною Організації - виглядають просто як посіпаки, котрим для щастя достатньо погрітися на славному імені УНА-УНСО, обливаючи брудом Костю та Організацію. А ви згадайте, стільки колод за 24 роки УНА-УНСО було у ваших власних очах вами непоміченими, поки ви намагались знайти пилинки в очах інших. І до чого це приводило. Слава Нації! Смерть ворогам!


Немає коментарів:

Дописати коментар