- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 29 грудня 2015 р.

Украинская вендетта: …вот и получай, Гена, обратку

С делом Корбана, в принципе, все ясно. Политика тут – на третьем месте, даже включая будущие выборы и партию Укроп… Деньги, даже большие, — на втором месте, так как у них у всех там их много…
А на первом месте причина одна: они там просто тупо мстят друг другу. О! Это сладкое чувство отмщения за унижения, отжимания и поражения.

Уже мало кто помнит, за что однажды некий министр внутренних дел просто так лихо посадил на четыре месяца Бориса Колесникова. А тот потом отыгрался, и по сходному сфабрикованному никчемному делу посадил своего обидчика.
Причем именно никчемному, чтобы и обидчику было ясно, с кем связался, и всей стране неповадно было, что такое не прощают. Ну и правило у них там: день за пять.
ЮВТ отобрала у одного олигарха 11 млрд кубов газа. И при первой же возможности, и именно за газ, и именно по сфабрикованному делу, ей этим газом и отомстили.
…Рейдер захватил сотни предприятий по фальшивым бумагам, которые были именно одобрены «теми судами», — вот и получай, Гена, обратку. Вот тебе твой суд, такой же махинаторский. Вот тебе твои схемы. Не больно?
Причем все стороны ведут себя демонстративно и бесшабашно. Чем более абсурдно обвинение или даже его отсутствие, тем самодовольней они ловят кайф. Они уже поняли, что никому ничего не будет. А если и будет, то как-то порешается.
Это будет длиться до тех пор, пока у них в очередной раз не поменяются роли на противоположные. Такая вот украинская рулетка. Никто никого не простит и никто не успокоится.
И пока эта тотальная вендетта не закончится, мы все обречены падать вместе с ними в этом пикирующем бомбардировщике.

МАТЕРИАЛЫ ПО ТЕМЕ:

Сенсационные факты преступлений Корбана (видео)

Рейдеры. Корбан-Филатов-Брагинский-Аксельрод

Время Голохвастовых: немного про «трудовой путь» Геннадия Корбана

Днепропетровский эпик батл

2 коментарі:

  1. Суд змінив запобіжний захід Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою
    Понеділок, 28 грудня 2015
    Дніпровський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану на тримання під вартою. Відповідне рішення ухвалив суддя Микола Чаус.
    Через вигуки присутніх в залі не було чутно, до якого числа Корбан буде перебувати під вартою. Прес-секретар партії Євгенія Кравчук у Facebook написала, що протягом 60 діб.
    Після оголошення вироку Корбан заявив, що подасть апеляцію на свій арешт.
    Сьогодні вранці Корбану призначили державного адвоката Аліну Самарець після того, як він відмовився від своїх захисників, пославшись на те, що судове засідання вже триває понад 24 години і їм необхідно відпочити.
    Пізно ввечері 24 грудня у квартирі лідера партії «УКРОП» в Дніпропетровську правоохоронці провели обшук. Корбана направили до Києва для проходження медичної експертизи.
    26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану. У прокуратурі наполягають, що домашній арешт має бути замінений триманням під вартою.
    У неділю, 27 грудня, засідання суду розпочалося о 9:30 і тривало понад 24 години.
    / фото прес-секретаря партії Євгенії Кравчук
    http://www.hromadske.tv/politics/sud-zaareshtuvav-korbana/

    ВідповістиВидалити