- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 16 серпня 2015 р.

Активістам Громради почали погрожувати (відео)

Вже на дворі, одразу після проведення Установчих зборів, щодо обрання нового складу Громадської ради при Дніпропетровській ОДА, громадський активіст, голова ГО «Земля і Воля» Костянтин Писаревський, в присутності свідків, отримав погрози від такого собі «громадського діяча» Дмитра Смолянського.

«Да, стадион в Подгороднем заберем. Документы нам покажеш, а потом мы тебе расскажем. Я не дам не в прокуратуру, не в милицию, говорю сразу, как ты раньше писал всем. Я не дам громаду свою в обиду. У меня есть приказ и я буду его выполнять…» - знахабніло зазначив Дмитро Смолянський.

В телефонній розмові Костянтин Писаревський повідомив, що одразу після інциденту він написав заяву до міліції.

Більше деталей у фото та відео.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко



Немає коментарів:

Дописати коментар