- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 11 квітня 2015 р.

ВЕЛИКДЕНЬ В БЛІНДАЖАХ

Уже другий рік поспіль ми святкуємо Великдень не так, як завжди. На нашій землі – війна. Відчуття тривоги, неспокою не залишає і на мить майже кожного з нас. Понад усе хочеться, щоб ті, хто пішов захищати країну від ворога у ці святкові дні бодай хоч на мить відчули мир і затишок рідного дому – скуштували смачну пасочку, яєчко, м*ясні делікатеси.

Усі волонтери України у ці передсвяткові дні взялися за приготування найсмачнішої випічки і різних страв, щоб передати до святкового столу нашим доблесним воїнам. Не виняток і наша команда. Завдячуючи Людмилі Кострюковій і Аллі Бойко, які потурбувались, щоб забезпечити нас борошном, яйцями, маслом вершковим, маргарином, цукром, молоком - нам було з чого готувати паски, різні печива, рогалики, кекси, пиріжки. Взялися злагоджено до роботи у середу, а у четвер увечері уже перша партія великодніх подарунків була готова на відправку. У 93-бр., 3-й батальйон, 7рота, 2-й взвод.
Цого разу допомогли овочами (цибуля, морква, буряк) і мукою і Підгороднянські фермери – щира їм подяка. Напекли пасочок для воїнів і працівники «Дитячого дошкільного закладу №6 «Червона шапочка» с.м.т.Ювілейне. Знову не залишилася осторонь жителька Ювілейного наш добросердний волонтер – Оніщенко Людмила. І пасок напекла і пиріжківі смачних наготувала, і великодніх гостинців накупила на фронт.Ще одна моя подруга, яка просила не називати її ім.*я, хоч неодноразово допомагає фронту, насмажила пиріжків, корзину пасок напекла, ковбаси накупила, яєць накрасила. Знатно потрудилась наша команда з м. Підгороднього, яких об*єднав навколо себе «Центр кобзарського мистецтва». Окрім того, що напекли пасок і усякої випічки дуже смачної, вони наробили вінегрету, наквасили капусти, передали бійцям копченості. А ще на кошти передані Людмилою Кострюковою була закуплена ковбаса на суму 261грн. На протязі двох днів – четвер. п*ятниця у три підрозділи – 93-ю, 532-у ремонтну і батальйон ОУН було відправлено 100+40+45 =185пасок.Дякую діткам школи №135 за їх чудові малюнки. Я коли вдома запаковувала їх до пасок, то сльози на очі навертались від дитячої мудрості, повірте нам є що захищати. Війна нас усіх змінила і наших дітей також. Те що вони малюють і пишуть у тому іншому дитинстві без війни – було б не можливе. І у суботу і навіть на Великдень будемо намагатися передавати воїнам великодні подарунки.Щиро дякую, усім кого назвала і усім тим, чиї імена не названі в цілях їх власної безпеки, за нашу злагоджену працю, за розуміння, за те, що ви є такі дорогі, безвідмовні – справжні волонтери. Дякую Голобородько Євгену, він допомагає і зібрати усе і загрузити - безвідмовно і волонтера Катю, завдячуючи якій сьогодні вранці усі ці подарунки були у бійців на передовій. Фотозвіт на 93-ю бр. 3-й бат. 7рота 2-й взвод.









Немає коментарів:

Дописати коментар