- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 20 січня 2015 р.

«Рошен» запускає нові виробничі лінії в Росії

У Липецьку (Росія) «Рошен» запустить дві нові виробничі лінії.
Як повідомляє lipetsknews.ru, проект монтажу обладнання для випуску вафельних трубочок у шоколадній глазурі та молочної помадки буде реалізовано за звільнені з-під арешту кошти компанії.


Як відомо, слідчий комітет РФ припинив гучну кримінальну справу проти кондитерської компанії «Рошен», власником якої поки що ще є Президент України Петро Порошенко. Одночасно з цим було знято арешт з рахунків компанії розміром 2,5 млрд руб. Саме частину цих коштів буде вкладено в монтаж двох виробничих ліній в одному з цехів на липецькому майданчику «Рошен».
Як повідомив заступник директора липецького «Рошен» Олег Казаков, технологічне обладнання для нових видів кондитерських виробів було придбано ще до того, як фабрика стала фігурантом кримінальної справи.
Виробничі лінії буде змонтовано в травні. Керівництво «Рошен» не відкидає можливості, що у зв'язку із запуском технологічного обладнання в компанії знову відкриється низка вакансій.
Нагадаємо, наприкінці минулого року Президент України Петро Порошенко заявив, що вже ніяк не впливає на свою компанію «Рошен», оскільки передав усі права в трастові фонди, а продажем займається велика міжнародна компанія. За його словами, компанію досі не продано через війну на Донбасі.


Немає коментарів:

Дописати коментар