- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 22 січня 2015 р.

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ у ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

Сьогодні, 22 січня 2015 року, в Дніпропетровську (Січеславі), за ініціативи місцевої організації ВО «Свобода», січеславські патріоти вже традиційно відзначили День Соборності України.
На центральному мосту міста через річку Дніпро учасники акції взявшись за руки утворили «Ланцюг єднання», який символізує ЄДНІСТЬ УКРАЇНИ.


Після виконання гімну України відбувся невеличкий мітинг.

Відмотуючи плівку назад:

Як і було раніше анонсовано збір патріотів правобережжя відбувався на майданчику біля Дніпропетровського цирку. Збір проходив в умовах щільного туману та натовпу, централізовано завезеного адмінресурсу, який з цікавістю роздивлявся на відстані витягнутої руки поодиноко блукаючих у натовпі справжніх націоналістів з національною символікою. Ті, кого іще вчора змушували скандувати на антимайданах «янукович наш президент», сьогодні тренувалися вигукувати «Слава Україні! Героя Слава!» в очікувані зустрічі з теперішнім гарантом.

Після того, як з’ясувалося, що погода не сприяє візиту «дорогого гостя», вони так само централізовано роз’їхалися по своїх справах. По обидва боки мосту залишилися тільки старшокласники Дніпропетровських шкіл, які, створюючи картинку для ЗМІ, з’єднали півторакілометровим банером, у вигляді вишитого рушника, два береги Дніпра.

Пропонуємо детальний фоторепортаж та відеозвіт про подію.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар