- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 22 січня 2015 р.

Мирний план Росії щодо України – план окупації


Новий мирний план Росії щодо України не набагато кращий, ніж план військової окупації.

Про це заявила представниця США в ООН Саманта Пауер під час засідання Ради безпеки цієї організації у середу, 21 січня.


За словами Пауер, «цей план легітимізує територіальні досягнення» проросійських бойовиків. 

«Давайте знімемо ширму з мирного плану Путіна і скажемо, що це – це план російської окупації», – наголосила Саманта Пауер під час зустрічі 15 представників країн-членів ООН щодо України. 


21 січня у Берліні міністри закордонних справ Німеччини, Франції, Росії й України обговорюють загострення конфлікту на сході України. 


Президент України Петро Порошенко звинуватив Росію у відправці понад 9 тисяч військовослужбовців на територію України. 



Немає коментарів:

Дописати коментар