- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 19 січня 2015 р.

БРОНЕЖИЛЕТ «СІЧ»

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ЖИЛЕТУ:
1.  БАЛЛІСТИЧНА ПЛАСТИНА.
Виключно четвертого класу і вище. ЛИШЕ закордонна сталь Швеція або екслюзивна з Бельгії (570-640 HBW). Гарантія того, що плита втримає кулі починаючи АК 5.45 (7Н10) і закінчуючи 7.62х39 БЗ на відстані 10 метрів.
2. Амортизаційний джемпфер з вспіненого матеріалу завтовшки 16мм. Гарантія гасіння кінетичної енергії кулі і відсутність забар'єрних травм у солдата. Один шар на пластині, другий по периметру жилету щоб і падати було не так боляче.

3. АНТИРИКОШЕТ 
Антирикошетний та протиосколковий пакет - комплекс захисту бійця від уламків кулі. Складається із армованої гуми, міцно проклеєної, з термообробкою, на всю зовнішню площину балістичної пластини та кевларового кожуху, що в купі з гумою не випускає ЖОДНИХ уламків, в тому числі і термозакалених сердечників куль АК і СВД. Такий комплекс - гарантія того, що шия і голова солдата не будуть розсічені металевою стружкою, в яку перетворюється куля, розбиваючись об баллістичну плиту і розлітаючись на грудях солдата у різні сторони. Варто також акцентувати увагу, що, на відміну від просто проклеєної гуми, яка відлітає від пластини вже після другого пострілу, комбінація гума, термообробка + кевлар має здатність тримати десятки пострілів, повноцінно виконуючи свої функції протиосколкового та антирикошетного захисту.
 4. KEVLAR. 
Не технічний, не вогнетривкий, а лише БАЛЛІСТИЧНИЙ Kevlar, без компромісів. Особливе пара-арамідне волокно з особливим плетінням і високою щільністю. Саме в таку балістичну тканину одягають військових як США, так і Росія. Так, тканина, м'яко кажучи не дешева, але ми намагаємося використовувати її оптимально, ні в якому разі не понижуючи якість. Шийний та паховий захист в бронежилеті "СІЧ" - це гарантований 2 клас протекції по Українським стандартам і 2A - по міжнародній класифікації NIJ. Тримає не тільки уламки від куль, ай постріли з ПМ, АПС, ТТ.

5. БОКОВІ ПЛИТИ. 
ЗАВЖДИ такого-ж класу захисту, як і основні! 4+.
 
А не нижче, як це прийнято у більшості відомих в Україні виробників бронежилетів. Ми дуже дивуємося коли люди погоджуються і купують жилети 4 класу, в яких бокові плити, лише другого-третього класу захисту, або взагалі щось не зрозуміле. Виникає просте питання: невже хтось надіється, що бокові пластини нижчого класу вбережуть солдата від кулі, що летить йому в нирки? І невже захист нирок чи печінки менш важливий ніж захист грудей і спини? Відповідь очевидна. То навіщо такі небезпечні "компроміси" з якістю?
6.CORDURA.
З певного моменту всі чохли бронежилета "СІЧ" виготовляються з легендарної американської камуфльованої кордури компанії Duro. http://www.duroindustries.com/, що завозиться прямо зі Сполучених Штатів Америки. 
Що ж таке Cordura? Це вогнетривка та вологостійка військова тканина що має надвисоку міцність і стійкість до зношування. Була спеціально розроблена для екіпірування американьських військ і має широкий спектр застосування. В нашому випадку це - бронежилет! Роскрас - "Буря в пустелі"! В той час, коли більшість виробників шиють чохли з рюкзачної тканани Оxford, або нейлон, яка рветься і розлазиться вже через місяць, а при контакті з вогнем спалахує і плавиться як пластикова пляшка, ми відшиваємо наші чохли з вогнетривкої кордури. Так це не дешево, але ми, знову ж таки, намагаємося знайти оптимальне рішення і знаходимо його!

7. MOLLE
Бронежилет "СІЧ" - модульний бронежилет. Він дозволяє додавати і комбінувати елементи захисту. Будучи оздобленим системою Molle, бронежилет дає можливість навішувати потрібні підсумки в ті місця, де вони необхідні. На відміну від багатьох інших жилетів де додати чи замінити підсумки і розгрузки просто неможливо.
 

8. РОЗГРУЗКА
Бронежилет "СІЧ" в базовій комплектації має розгрузку під ВІСІМ магазинів АК, підсумок під дві гранати і нішу для холодної зброї (армійський ніж).
Можливість зберігати на собі якомога більше споряджених магазинів збільшує шанси бійця на виживання і дає тактичну перевагу.
Вогнетривкі, воєнні бронежилети "СІЧ" в будь якій комплектації, у розмірах від M до XXL повністю на системі Molle.
Опис та ціни нижче, або на фото або за посиланням -https://www.facebook.com/Si4Bronik/info
Тестування ергономіки http://youtu.be/sQBP0imRgAM
Стрільба у бронежилеті "Січ" (класс 4+, посилені пластини 250х300х7мм, вага 8.7кг)http://youtu.be/eggrFtXSNTg
Незалежний відстріл 1 - https://www.youtube.com/watch?v=qVinJJGrKxs
Незалежний відстріл 2 - http://youtu.be/LZOnbfFT9m4?list=UUkVQuAS4Sx65GyOizI8dQ2g
Незалежний відстріл 3 - (тестування на 5й клас) - http://youtu.be/w3hIYR88luU
Клас захисту 4+. 
Тест з 10 метрів:
- 7,62х54мм ЛПС або СП з СВД, 
- 5.45х39мм ПП(7H10) з АК74, 
- 7,62х54мм ЛПС або СП з кулемета Калашникова, 
- 5.45х39 БП (бронебійний) з АК74 з відстані 50 -100 метрів, 
- 7.62х39 БЗ (бронебійний) з АКМ з відстані 50 -100 метрів.
Незалежний відстріл 1 - https://www.youtube.com/watch?v=qVinJJGrKxs
Незалежний відстріл 2 - http://youtu.be/LZOnbfFT9m4?list=UUkVQuAS4Sx65GyOizI8dQ2g
Клас захисту 5. 
Тест з 10 метрів:
- 5.45х39 БП (бронебійний) з АК74
- 7.62х39 БЗ (бронебійний) з АКМ
- 7,62х54мм ЛПС або СП з СВД, 
- 5.45х39мм ПП(7H10) з АК74, 
- 7,62х54мм ЛПС або СП з кулемета Калашникова, 
Незалежний відстріл (тестування на 5й клас) -http://youtu.be/w3hIYR88luU
Пластини споряджені: демпфер + протиосколковий пакет (антирикошет), кевларове покриття (захист від уламків та рикошету). Базова комплектація включає розгрузку (4 кармани під спарені 8 магазинів від АК74, підсумок під гранати, підсумок під рацію та джгут турнікет "СІЧ"), додатковий демпфер на всю площину жилету, система Molle, пошит з вологостійкої, вогнетривкої тканини високої щільності (100% американська кордура 1200d), кишені для додаткових бокових бронеплит, кишені для розміщення додаткового кевлару на всю площу бронежилета, зручні і надійні у використанні.
ЦІНИ:
Базова комплектація з стандартними плитами 250х300х5.5мм - Клас захисту 4+. - 3300 грн. Вага - 8,0..
Базова комплектація з стандартними плитами 250х300х7мм - Клас захисту 5. - 3600 грн. Вага - 8,7 кг
Базова комплектація із збільшеними плитами 300х350х5.5мм - Клас захисту 4+. - 5000 грн. Вага - 9,7кг. Розмір ХL або XXL.
ОКРЕМО АБО ДОДАТКОВО ДО БАЗОВОЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ:
- Бокові плити (130х150х5.5мм) - Клас захисту 4+. - 1500 грн.
- Кевларовий комір з нагрудним захистом - 2й клас захисту. (Комір 20 шарів кевлару та нагрудна частина 10 шарів кевлару) - 1500 грн.
- Паховий захист - 2й клас захисту - 1500 грн.
- Кевларовий захист плечей - 2й клас захисту - 1500 грн
- Кевларовий захист плечей та рук - 2й клас захисту - 3000 грн
- Підкладка з балістичного кевлару на всю площину жилета 2й клас - 6000 грн.
- Підсумок під 2 гранати - 200 грн.
- Підсумок під 4 магазини від СВД - 200 грн
- Підсумок під рацію універсальний - 200 грн
- Сумка скидання магазинів - 250 грн
Окремо комплект споряджених плит 4+ класу (стандарт 250х300х5.5мм) - 2800 грн.
Окремо комплект споряджених плит 5го класу (стандарт 250х300х7мм) - 3100 грн.
Окремо комплект збільшених плит 4+ класу (300х350х5.5мм) - 4500 грн.
Окремо жгут турнікет - 110 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар