- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 7 вересня 2014 р.

Український батіг: концепція неприйнятного збитку терористам

Наші війська героїчно воюють на сході України. Йдуть у бій, звільняючи від терористів міста і села. Нам потрібна Перемога. І Перемога не над Росією, а над ватажком терористів. Нам мало цікаві військові плани Путіна - нам потрібно самим дотримуватися здравості розуму.
Милосердя. Не так давно велика частина населення України була так само одурманена пропагандою Кремля. СРСР мав менш потужну пропагандистської машину, ніж сьогодні Росія, але за інакомислення садили і надовго. А частіше розстрілювали. Ми шкодуємо, що росіяни стали жертвою шахраїв і терористів, які тероризують народ Росії, надихнули росіян можливістю легкої здобичі за рахунок інших країн. 
Милосердям буде нанести Росії і росіянам таку шкоду, щоб зробити невигідним вторгнення в Україну, відмовитися від застосування військової сили, повернути окуповані території іншим країнам, відшкодувати завдані збитки. 
Україна не здобич. Ми не хочемо вбивати росіян і нападати на Росію, але нам необхідно зупинити смертельну небезпеку, що нависла над Україною. І в цьому ми будемо суворі і безкомпромісні. Вбивць і терористів можна зупинити тільки силою. Силою, що проявляється скрізь і в усьому, для захисту України від убивць. І в цьому немає місця для компромісу. 
Під ногами окупантів, терористів і тих, хто їх підтримує, повинна горіти земля. Скрізь. 
Антитерористична операція проводиться всім народом і нашою метою є знешкодження терористів. Чим більше російських терористів буде знешкоджено - тим швидше російський народ усвідомлює помилковість своєї поведінки. 
Не треба ставити метою звільняти міста, захоплені терористами, і заради цього жертвувати життям наших солдат. Треба знищувати максимальну кількість військовослужбовців Росії, що увійшли на територію України. Знищимо достатньо - міста стануть вільними. 
За законом - це терористи, і поки вони не здалися в полон - підлягають знешкодженню всіма доступними способами. 
Сьогодні завдання №1 довести рівень втрат армії Росії до неприйнятного російським суспільством. Російське суспільство на крові своїх близьких повинно усвідомити, що грабіж - це дуже погано. Що розвиток - краще грабежу і деградації. 
Орієнтовний рівень втрат, який приведе до змін всередині Росії - це 25 000 «200-х». Це повинна знати кожна мати в Росії, кожна дівчина, що їхні діти, кохані і брати загинуть не тому, що вони «герої», не тому що захищали Росію, а тому, що вони вбивці і грабіжники, огидні покидьки. 
На території України є «п'ята колона» - її потрібно виявляти і знешкоджувати. Це теж вбивці і грабіжники. Навіть якщо у них інтелігентна морда. 
Якщо Ви знаєте якийсь особливий спосіб нанести шкоду державі терористові - використовуйте його без зволікання. Розкажіть про це іншим. 
На території України є майно Російської федерації. Його не треба знищувати, його треба використовувати на благо України. 
У Києві є незаселені будинки, побудовані російськими інвесторами. І десятки тисяч донеччан, яких Росія позбавила своїх будинків. Буде справедливо, якщо вони зможуть жити в цій нерухомості до звільнення Донецька. 
Кожен Українець, особливо який знаходяться на території Росії, повинен згадати свою батьківщину і шкодити путінському режиму всіма доступними методами. А доступних методів, наприклад, у інженерів «Газпрому» - достатньо. 
Також досить методів захистити Україну у офіцерів і прапорщиків, вихідців з України, які після розвалу СРСР залишилися служити в Армії Росії. 
Серед охорони Путіна є українці. Якщо вони виконають свій обов'язок - всьому світу буде легше і героя неодмінно врятують і витягнуть з в'язниці. 
І якщо українська кухарка зробить подвиг в Москві - вона збереже десятки тисяч життів росіян. 
Врятувати десятки і сотні тисяч життів, завдавши неприйнятну шкоду терористам, - наше завдання. 
Тільки неминуча розплата може зупинити бандитів і терористів. Тільки нокаут. 
Вони повинні про це знати. Очікування смерті гірше самої смерті. 
Слава Україні! 
Служу народу України!
Полковник Михайло Притула


Немає коментарів:

Дописати коментар